Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
Re: Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
Ten volant je naozaj zlý... Subaru bude jazdne dobré, len či by to slečne nechcelo niečo menej sparťanského.
Ako tak pozerám dosť pekelné zadanie Na um mi prišli:
Sportage - drahé
Ix35 - lacnejšie kúsky majú nie pekný interier, vybavenejšie na tom niesu o moc lepšie
Honda CRV - pochybná 4x4 a nepáči sa mi interier
Peugeot 3008 - nemá to 4kolku a vlastne to ani nebude mať moc terénne schopnosti, ale je to vyššia koza, ako rodinné auto to môže byť fajn.
Ford Kuga - Asi jediné z menovaných, čo sa mi páči. Ibaže mám pocit, že jediná kombinácia, ktorá vyhovuje zadaniu je 2,5T. Možno by ti k zvládnutí nafty pomohol skvelý fordí podvozok.
Ako tak pozerám dosť pekelné zadanie Na um mi prišli:
Sportage - drahé
Ix35 - lacnejšie kúsky majú nie pekný interier, vybavenejšie na tom niesu o moc lepšie
Honda CRV - pochybná 4x4 a nepáči sa mi interier
Peugeot 3008 - nemá to 4kolku a vlastne to ani nebude mať moc terénne schopnosti, ale je to vyššia koza, ako rodinné auto to môže byť fajn.
Ford Kuga - Asi jediné z menovaných, čo sa mi páči. Ibaže mám pocit, že jediná kombinácia, ktorá vyhovuje zadaniu je 2,5T. Možno by ti k zvládnutí nafty pomohol skvelý fordí podvozok.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak my uz si tym vyberom prechadzame trosku dlhsie, postupne este aj rozpocet sa dviha
Jo ten volant je des, ale zase na vybavu si nepotrpime a vyhrievane sedacky to ma a zohnat XV s benzinom a manualom je priam nemozne...bohuzial...
Koreu moc nechceme, CRV fakt ne, iked motor by siel, Frantika bez 4kolky fakt ne a THP neni zrovna vzor spolahlivosti, jedine ta Kuga, ale okusil som len 2. generaciu a ta ma teda sklamala a 2.5T by bol fakt trochu overkill, hlavne ked na tom bude behat pritulka.
A ten benzin je hlavne z dovodu ze to bude behat 50 mesto kratke trasy a potom to dlhe trasy, plus vylety na chatu a lyzovacku ale rocne fakt max 10tis. km.
Jediny dalsi adept je Yetak 1.8 ale ten motor mal tiez svoje starosti...
Jo ten volant je des, ale zase na vybavu si nepotrpime a vyhrievane sedacky to ma a zohnat XV s benzinom a manualom je priam nemozne...bohuzial...
Koreu moc nechceme, CRV fakt ne, iked motor by siel, Frantika bez 4kolky fakt ne a THP neni zrovna vzor spolahlivosti, jedine ta Kuga, ale okusil som len 2. generaciu a ta ma teda sklamala a 2.5T by bol fakt trochu overkill, hlavne ked na tom bude behat pritulka.
A ten benzin je hlavne z dovodu ze to bude behat 50 mesto kratke trasy a potom to dlhe trasy, plus vylety na chatu a lyzovacku ale rocne fakt max 10tis. km.
Jediny dalsi adept je Yetak 1.8 ale ten motor mal tiez svoje starosti...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Stare RAV4 este ako tak vyzeraju ale prave ta 3.gen je fakt desiva a nepride mi to nicim zaujimave auto...nieco ako CRV ale bez zaujimave motora...jedina Toyota co za nieco stoji je GT86
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
chtel jsem navrhnout ASX, protoze to bylo podvozkove zajimave, ale to se asi nedelalo s rozumnym benzinem a manualem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
ASX bol jeden z adeptov az do momentu kedy som nezistil ze robili len diesel, 4x4, manual a ked uz diesel tak tych moznosti je zrazu moc a ako vravim diesel fakt ne!
Tvoju recenziu XVcka mam precitanu asi 10x a ked si odmyslim CVT + Haldex a nahradim to MT a AWD, tak mi z toho vychadza idealny adept. Jo a to ESP by sa malo dat vypnut ked bude treba
Tvoju recenziu XVcka mam precitanu asi 10x a ked si odmyslim CVT + Haldex a nahradim to MT a AWD, tak mi z toho vychadza idealny adept. Jo a to ESP by sa malo dat vypnut ked bude treba
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nevím jak moc trváš na SUV looku, ale když jsem nedávno zvažoval co bych koupil kdybych si nechal ctr, tak to bylo Suzuki Kizashi, 2,4 R4, s manuálem. Hlavní důvod byl, že to na kouli uveze 1.7 tuny . Ale co jsem četl testy, tak to všude chválili a i v reálu se mi to hodně líbilo. Navíc 2,4L s manuálem (v předokolce).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kupodivu ty ohlasy byly velmi pozitivní...přes to prodejní úspěch skoro nula, což vedlo nedávno ke zrušení tohoto modelu. Moc jich ani nejezdí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Problem je ze ja SUV looku az tak netrvam, problemom je ale ze to primarne bude auto snehurky a plus rodinne vylety.
To SUV vyzaduje ona, kedze jej je pocitovo lepsie hore a ked uz SUV tak uz nech to ma 4x4 nech ked s tym pojde v zime smer vychod nech mi tam niekde nezapadne...a to XV sa jej paci a mne v ramci SUV krabic tiez.
Priestoru az tak nejak moc nepotrebujeme, takze velkostne to staci.
Keby to bolo na mne tak skoncime v Golfe GTI, abo v nejakom malom kombiku...SEAT Leon ST s 1.8 TSI napr (ak by stacil budget)
Jo a pre Kizashi mam aj ja taku mensiu slabost ale este radsej bych volil SAAB 9-5 2.0X z testu od PJ, to je este len spravny jednorozec
To SUV vyzaduje ona, kedze jej je pocitovo lepsie hore a ked uz SUV tak uz nech to ma 4x4 nech ked s tym pojde v zime smer vychod nech mi tam niekde nezapadne...a to XV sa jej paci a mne v ramci SUV krabic tiez.
Priestoru az tak nejak moc nepotrebujeme, takze velkostne to staci.
Keby to bolo na mne tak skoncime v Golfe GTI, abo v nejakom malom kombiku...SEAT Leon ST s 1.8 TSI napr (ak by stacil budget)
Jo a pre Kizashi mam aj ja taku mensiu slabost ale este radsej bych volil SAAB 9-5 2.0X z testu od PJ, to je este len spravny jednorozec
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak v tom případě o tom žádná - manželka taky ráda jezdi v krabici (doblu), že je z toho pěkně vidět a sedí výš.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).