Dilema !!!

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
x2005
Letec

Re: Dilema !!!

Příspěvek od x2005 »

Neznám německý ceník, ale oktávky mi přijdou brutálně předražený, za výbavu kterou nabízí. Jedinou vyjímkou je právě verze RS. Takže pokud se smíříš s podle mě trochu prvoplánovitým "sportovním" exteriérem, takkdyž Oktávku, tak jedině RS.

Alternativa jak už bylo napsáno Golf (stejně nový jako oktávka). Pokud nepotřebuješ praktičnosti, tak CC. Nebo výprodejový Passat. Nebo v nejhorším případe ten superb. Mě u něj vadí, že je tak hrozně úzký uvnitř.

V Passatu a CC můžeš mít silnější TDI + 4Motion + DSG, pokud se nepletu.
retron
Letec

Příspěvek od retron »

A co A3 sedan?
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

x2005 píše:Neznám německý ceník, ale oktávky mi přijdou brutálně předražený, za výbavu kterou nabízí. Jedinou vyjímkou je právě verze RS. Takže pokud se smíříš s podle mě trochu prvoplánovitým "sportovním" exteriérem, takkdyž Oktávku, tak jedině RS.

Alternativa jak už bylo napsáno Golf (stejně nový jako oktávka). Pokud nepotřebuješ praktičnosti, tak CC. Nebo výprodejový Passat. Nebo v nejhorším případe ten superb. Mě u něj vadí, že je tak hrozně úzký uvnitř.

V Passatu a CC můžeš mít silnější TDI + 4Motion + DSG, pokud se nepletu.
No prave , ze to mam prolezle vrchem spodem a za ty prachy s tema pozadavkama jsou pouze dve varianty Octavka, nebo Superb.
1. Octavka elegance - vyhovuje, jen ma vzadu kliku
2. Octavka RS - na me moc "vytunena" a 1/2 roku dodani. Jinak vyhovuje.
3. Superb - pokud tam bude vse co chci, tak mi nezbude na xenony. Na rozsid od Octavky muzu zapomenout na vsechnu"moderni" vybavu ( ACC, atd.)

Takze rozhodnuti je vcelku snadne : Octavka, nebo Octavka:o)
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

retron píše:A co A3 sedan?
Dik za typ.....dival jsem se, ale je to drahy, celkem maly a ty ctyri kruhy vepredu maji hodnotu takovou jak u Skodovky topeni a xenony :o) Jinak je to celkem moc hezke auto... Jak rikam za ty prachy to bude proti Skode" holatko".
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Valmonte píše:
pavproch píše:fuj, změkčilci!

ňa by ježdění autem v zimě bez škrabání, zmrzlých pracek a zmrzlé prdele vážně nebavilo.... a to myslím vážně...
Holt, jak rikam, kazdy jsme nejaky....me je 43 a tyhle sadomaso choutky uz me nejakou dobu neberou. S vekem jsem dospel k nazoru, ze auto je tu pro me a ne ja pro nej:o) To ale neznamena, ze Neuznavam Tvuj nazor... Dik za nej :)
změkčilý a ještě k tomu mlaďoch.... :D

jasně, každý máme jiné priority a úchylky (někdo vdolky někdo holky a já su halt na tu studenější část roku, a to i přesto, že s 50-tkou téměř na krku je mi čímdáltímvíc zima ...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

zamna Octa RS
tie ceny vyslovene smeruju ludi k RS (vsak obyc elegance sa da tusim napraskat este drahsie ako RS)
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Krasnej příklad toho jak koncern nabízí auta které vyloženě padnou tomu kdo je buď nechce řešit a nebo nemusí řešit (snimi nejezdí).
Člověk chce utratit 30t.E a dostane za to buď auto s nějakým kusem artefaktu místo zadní nápravy a nebo vytuzenou oktu.

A jinak k tomu superbu to jako ze se da koupit bez klimy?

Mozna v nemecku bude alfa doprodavat skladovky 159. Tam by ses vesel se vsim uplne krasne. Navic to je skoro nemecke bo vsechno co se na tom aute posralo bylo od opla :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
retron
Letec

Příspěvek od retron »

to asi tezko kdyz nesplnuji Euro 6 to je radsi sesrotuji jako par let predem dve ste Brer
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

brery sou drb.
A 159 se dala koupit jeste pred pul rokem (shodou okolnosti znam cloveka co koupil v cr posledni skladovku za cenu okolo 600t.). Navic dvoulitr JTDm2 E6 samozrejmne ma a daval se do 159 poface..
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

pavproch píše:
Valmonte píše:
pavproch píše:fuj, změkčilci!

ňa by ježdění autem v zimě bez škrabání, zmrzlých pracek a zmrzlé prdele vážně nebavilo.... a to myslím vážně...
Holt, jak rikam, kazdy jsme nejaky....me je 43 a tyhle sadomaso choutky uz me nejakou dobu neberou. S vekem jsem dospel k nazoru, ze auto je tu pro me a ne ja pro nej:o) To ale neznamena, ze Neuznavam Tvuj nazor... Dik za nej :)
změkčilý a ještě k tomu mlaďoch.... :D

jasně, každý máme jiné priority a úchylky (někdo vdolky někdo holky a já su halt na tu studenější část roku, a to i přesto, že s 50-tkou téměř na krku je mi čímdáltímvíc zima ...)
Tak to ja znam jenom jedinou vec, kterou skutecne nenavidim.....a to je zima. Teda kecam jeste vic mi vadi zima a vitr :) auto musi mit vyhrivane sitzny, nezavisly topeni a vyhrivane predni okno.... To ze proste zaklad. Musi to byt takovy pojizdny gril :)
Odpovědět