Ojeté auto pro 18-ti letého
Re: Ojeté auto pro 18-ti letého
jo brzdovku jsem starou určitě měl.. hned potom jsem to nechal vyměnit, ale nemyslím, si že by se něco změnilo. co máš za desky/kotouče?
Pravda vyděsí
Taky tipuju brzdovku, ta se prave projevi pri opakovanym brzdeni. Ja sem tam problem s brzdama nemel a to e36 v serii zadnej zazrak nema
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
-
- Řidič začátečník
Já pořádně nevim - vyprázdnil jsem kamarádovi sklad za směšnou cenu. Kotouče Brembo, desky ATE... neoslní, neurazí, ale na těch dětských hřištích po kterých jezdím, mi zatím stačily.
driver, brus: nezapomente, ze jste kazdy jezdili trochou jinou konfiguraci. podzimni byla na brzdy docela OK, v pripade te jarni (osmicka) uz to bylo horsi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
-
- Řidič začátečník
osmička? jakože s mostem? Je pravda, že jsem ji zkoušel jen jednou při akci Type-R, ale přišla mi ještě zamotanější a kvůli povrchu pomalejší, než vnitřní okruh...
Na druhou stranu, pokud člověk vypne mozek, tak je těch brzd asi skutečně třeba více![Tongue :-P](./images/smilies/10.gif)
Na druhou stranu, pokud člověk vypne mozek, tak je těch brzd asi skutečně třeba více
![Tongue :-P](./images/smilies/10.gif)
Díky moc za radyenthusiastic.driver píše:Trochu se vyjádřím k té MX-5...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Jen se zeptám... Kdyř píšeš, že ty 1.8 nebudou za tyhle peníze kdoví v jakým stavu a že zadokolka s takovýmhle výkonem je na začátečníka až dost, nedalo by se říct, že ta 1.6 má v tomhle navrch?
driver: jj, s mostem. v te variante v podstate neslo nikde chladit.
Autoforum.cz
Driver má v podstatě pravdu, koukal bych po 1.8, ale kdyby se naskytla hezká 1,6 za dobrou cenu, klidně bych jí koupil a eventuální úsporu ceny projezdil..... ![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
MG - radost až na kost.
Jasně, chápu, že s 1.8 bych si užil asi víc. Ale jde mi o to, jestli se za ty stejný peníze dá sehnat 1.8 (obzvlášť NA) v tak dobrým stavu jako 1.6
A jestli i těch 81 koníků by pro mě nebylo na vyblbnutí a nučení až dost![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
No jinak abych něco připsal... Srdce mě určitě víc tlačí k tý MX5, ale pořád mě trošku hlodá ta otázka bezpečnosti v případě přetočení na střechu...
A jestli i těch 81 koníků by pro mě nebylo na vyblbnutí a nučení až dost
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
No jinak abych něco připsal... Srdce mě určitě víc tlačí k tý MX5, ale pořád mě trošku hlodá ta otázka bezpečnosti v případě přetočení na střechu...
Teď jsem koukal na parametry těch motorů - jsou to oba lehké nadčtverce a pravděpodobně mezi nimi nebude zásadní rozdíl. Nehledě, že pokud bude mít 1.8 delší převody, tak pocitově to rozdíl bude fakt minimální, takže největší bonus bude u 1.8 možnost budoucích výkonových úprav....
Najdi si nějaké slušné kousky, okoukni, prolez, projeď a uvidíš, co Tě chytne. Doporučuju, pokud jsi pro MX5 rozhodlý, vlez na miaťácké forum a ať Tě někdo sveze a nejlépe požádej někoho aby se šel na vyhlédnutý kousek s Tebou podívat. Okolo těhle aut se většinou motají nadšenci a rádi pomohou...
Najdi si nějaké slušné kousky, okoukni, prolez, projeď a uvidíš, co Tě chytne. Doporučuju, pokud jsi pro MX5 rozhodlý, vlez na miaťácké forum a ať Tě někdo sveze a nejlépe požádej někoho aby se šel na vyhlédnutý kousek s Tebou podívat. Okolo těhle aut se většinou motají nadšenci a rádi pomohou...
MG - radost až na kost.