Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style

Příspěvek od pavproch »

dík
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem měl částečně pracovní víkend....

prováděl sem úpravu parkovacího stání (čti "nory") pro Leguána..... původně ten přístřešek byl udělaný na rozměry Oct. II (s rezervou na chlapské parkování), následně v něm parkovala pandice (a bylo to tak akorát na babské parkování :D ) no a fčíl tam je leguán (což je půdorysně téměř shodné s Oct.II), takže sem musel posunout sloupek o půlmetru, aby byla vytvořena dostečná rezerva... :D

sem zvědavej, kdy si to při zajíždění nebo vyjíždění odře.... (neska se jí dvakrát povedlo leguána vylézt a pak zase zalézt do nory bez škod na zdraví či majetku)

(mně se oftáku povedlo odřít asi po půlroce, když jsem vyjížděl zároveň telefonoval a tím pádem zapoměl, že musím napřed rovně apak doleva a vzal sem to rovnou doleva.... levej zadní blatník to schytal o sloupek (přesně ten, co už není na svým místě, ale o půlmetr dál...)

leguán v noře:
Obrázek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

moc mu to sluší!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak už je to tady, první "problém": úplně náhodou drahá zjistila, že centrál nezamyká kryt u nádrže.... což by měl... chjo, no...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak neska sem byl poprvé vážněji připuštěn (nepočítám-li dovoz voňafky od prodejce domů) - drahou bolela hlava, taxem odřídil cestu do TA3.... už je to asi i zajeté (tacho ukazuje asi dvaapůl tisíce km).... fajně sa to řídí, všechno jde (na můj vkus až moc) lehce, nenásilně..... je to řidičsky příjemné (čti odpustí to drobné i větší nepřesnosti při řazení, meziplynech a tak), tichučké, ale.... turbolag tam je, drobné cuknutí při pomalém přechodu z delšího brždění motorem do mírného záběru taky... narozdíl od atmo R6, na který sem zvyklý, to bere víc vodcpoda, ale taky to podstaně dřív umře (nad cca 4500 otáček se už vlastně nic neděje, až do omezovače se to valstně dotočí jen z povinnosti, nekoná se už žádný nárust výkonu, halt turbo křivka)... jako fajne a pohodle přibližovadlo z a do B, ale do děje to nevtáhne.... jako daily driver bych to teda ale nechtěl .... ale jinak fajn přibližovadlo....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem byl zase odpuštěn, týden sem si s leguánem pojezdil a mám zase utrum.... najeto cca 600km (furt ve 4lidech) s průměrem devět.... spotřeba přiměřená hmotnosti/krabicovosti/jízdnímu stylu.....v tomhle ohledu spokojenost...

jak ale píšu výše, jako "daily driver" bych to opravdu nechtěl.... velmi, ale velmi mi u leguána (tak jako u všech konzernů) schází jakýkoli zážitek/pocit z jízdy.... :ymblushing:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Obrázek
Kuwa, kuwa.... jak leguán parkuje na čerstvém vzduchu v "noře" tak se nám do nory nastěhoval kuna.... fčíl mi drahá ukazoval leguána: celá kapota, střecha, čelní sklo, motorový prostor zevnitř pošlapaný blátivýma stopama...poškození prozatím žádné, uffff.

Pojištěné proti druotom přehryznutým kundou to je, ale nechtělo by se mi se mi řešit odtah, pojiščovnu a tak... nemáte někdo tip, jak se tý sfině zbavit?

Co určitě provedu:
- parkovací místo lehce postříkám benzínem ochuceným motorovým olejem, ať jí to pěkně smrdí (vím, že to není umweltfrojndlich, ale sere pes)
- na konstrukci přístřešku zavěsím nějaké ty větrné zvonečky - ať jí to tam pěkně v noci ve větru/vánku cinká...
- nastražím železa s čertvým vejcem (vím, je to nelegální ale sere pes)

Napadá někoho ještě nějaké další anti-kundí opatření?
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Pořiď kočku a psa, když je máš tak rád :-?
Leguáni se kun nebojí
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

au, au, au.... došlo k defloraci, už nejsme panna..... :D 8-x

Obrázek

kamion to při vjíždění na parkoviště rohem návěsu otevřel jak sardinky.... odhaduju to tak na 50k v českých (celý levý blatník včetně střešního dílu k výměně, lak atd...) .... naštěstí sa pilot k temu hlásil a kupodivu má stejnou pojiščovnu jako my - Allianz, čili tohle bude bez problema (enem DPH doplatíme)... v pátek to vezem do nemocnice...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to nasere
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět