Ať už to bude "cokoli" - vřele doporučuju "zkracovat" - mám zkrácená obě svoje auta (jedno o ca 10, druhé dokonce o 15%) a je to náááááádhera.
Niečo fun okolo 6000€
Re: Niečo fun okolo 6000€
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale jo, nakonec mi ukecáš
Začínám uvažovat o zkrácení převodů u Sportíka ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: Tak ono se dají sem tam sehnat i zajímavý věci: https://auto.bazos.cz/inzerat/145261015 ... -zc32s.php. Jen toho lameláku bych se na daily malinko bál... Hlavně svor, uvidíš nebudeš litovat, budeš svorovat
.
snowman: na tý pandici máš 195/45 R15 gumy? Nezkoušel jsi nějaký R14 se 185/55? Ty jsem měl chvilku na Ignácovi a už to celkem pobíralo hrby. Nakonec jsem tam dal ale 175/65 a to už bylo vyloženě na prasení a díry jsem moc ani nebral v potaz
.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
snowman: na tý pandici máš 195/45 R15 gumy? Nezkoušel jsi nějaký R14 se 185/55? Ty jsem měl chvilku na Ignácovi a už to celkem pobíralo hrby. Nakonec jsem tam dal ale 175/65 a to už bylo vyloženě na prasení a díry jsem moc ani nebral v potaz
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo seria je 195/45 R15, ale kedze v takom rozmere neexistuje zimak
tak som musel ist do 195/50 R15 a ze by to bol nejaky citelny rozdiel...
Dovod vych skor videl v tych stolverkoch miesto tlmicov a zdihu tak par mm![Liar :^o](./images/smilies/44.gif)
![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
Dovod vych skor videl v tych stolverkoch miesto tlmicov a zdihu tak par mm
![Liar :^o](./images/smilies/44.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Možná, že nějaké B6 by na tom mohly fungovat lépe.
Jarka: já mít Swifta, tak už pro tu převodovku letím![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Jarka: já mít Swifta, tak už pro tu převodovku letím
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
195/50 už je rozumnější bočnice... Co jezdíš za tlaky? O něco těžší nb má mít 1.8b všude... Na poměrně tuhý miate se zetacrd podvozkem, jezdím cca 1.55b (za studena) a 205/50 gumy právě krásně filtrujou.
MZ: já už dvě sezóny svoruju a převod jsem zatím vynechal, ty malý kola jsou takovy rozumný kompromis pro moje použití. Ale čím dál nad tím dumam, tak jakmile bude třeba udělat spojku a převodovka bude muset ven, tak ho tam asi dodám
.
MZ: já už dvě sezóny svoruju a převod jsem zatím vynechal, ty malý kola jsou takovy rozumný kompromis pro moje použití. Ale čím dál nad tím dumam, tak jakmile bude třeba udělat spojku a převodovka bude muset ven, tak ho tam asi dodám
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No ja tam mam cca 2 v predu a 1,8 vzadu...mozem skusit ubrat a uvidime ci to spravi az taky rozdiel. Tam ale vidim skor problem v minimalnom zdvihu tych tlmicov, NB je v tomto uplne inde. A nejake B6 by mohli nieco pomoct, ale myslim ze to nevyliecia uplne
Kazdopadne tento tyzden som musel tu cestu absolvovat na Alltracku (Panda bola na rodinnej zapozicke), rano si vyhrejem prdel, pustim spotify cez Dynaudio, vecer mi posvietia velke LEDky a cely cas DCC na Comforte a to je ze k**** rozdiel
(to DSG ma ale sere furt rovnako, tak som az nezostarol...)
A tak sa vlastne obavam, ci tou vymenou Pandy vlastne nieco ziskam. Ziadne z tych aut nebude ani z polovice tak pohodlne na dochadzanie jak Alltrack a zaroven pri kazdom z nich nejaku cast tej zabavnosti Pandy stratim. Jasne nieco aj ziskam (vykon, RWD, novsi rocnik) ale vzdy to nakoniec bude len medzistupen k Toyobaru a tie ceny jazdeniek su aktualne fakt na
(proste do 6 nic pouzitelne aj tak nenajdem...)
Dakujem teda vsetkym za feedback, ale skusim to s nou teda vydrzat chvilku, predsa len som ju uz celkom aj poriesil servisne, este skusit spustit tlaky, dat jej tie najlepsie H4 ktore najdem a prinajhorsom do podbehov B6ky a uvidime. Aj tak snad o rok uz pojdeme do svojho a to bude zase trochu ine dochadzanie![I dont know :-??](./images/smilies/106.gif)
Ale ak mate k tomu este nieco tak kludne piste![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Rolling eyes 8-|](./images/smilies/29.gif)
Kazdopadne tento tyzden som musel tu cestu absolvovat na Alltracku (Panda bola na rodinnej zapozicke), rano si vyhrejem prdel, pustim spotify cez Dynaudio, vecer mi posvietia velke LEDky a cely cas DCC na Comforte a to je ze k**** rozdiel
![I dont know :-??](./images/smilies/106.gif)
A tak sa vlastne obavam, ci tou vymenou Pandy vlastne nieco ziskam. Ziadne z tych aut nebude ani z polovice tak pohodlne na dochadzanie jak Alltrack a zaroven pri kazdom z nich nejaku cast tej zabavnosti Pandy stratim. Jasne nieco aj ziskam (vykon, RWD, novsi rocnik) ale vzdy to nakoniec bude len medzistupen k Toyobaru a tie ceny jazdeniek su aktualne fakt na
![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
Dakujem teda vsetkym za feedback, ale skusim to s nou teda vydrzat chvilku, predsa len som ju uz celkom aj poriesil servisne, este skusit spustit tlaky, dat jej tie najlepsie H4 ktore najdem a prinajhorsom do podbehov B6ky a uvidime. Aj tak snad o rok uz pojdeme do svojho a to bude zase trochu ine dochadzanie
![I dont know :-??](./images/smilies/106.gif)
Ale ak mate k tomu este nieco tak kludne piste
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Rozumný řešení, dokud to jezdí a dá se na to spolehnout, tak bych si jí taky nechal. Pokud nepomůžou tlaky, tak pak ještě ty R14 a nějaký 185/55 (60) a nebo ten bilstein (https://www.youtube.com/watch?v=BsTpLeyLTxo)... Ať slouží.
Ja bych teda taky posetril na toyobaru
(nebo 130i) ... Lepsi nez polovicate reseni. A cpat 10tky tisic na dodelani tech aut, to bych se vyprdl ... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jarka: Diky za video...zamyslim sa, cena nebola taka sialena a aspon bych oprasil naradie a moje obe lave ruky ![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Mensie kola sa mi zhanat zatial nechce ked mam zimaky uz 15...
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Mensie kola sa mi zhanat zatial nechce ked mam zimaky uz 15...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...