poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Příspěvek od řidičBOB »

hmm, nevím - zatím jsem nedostal jediný důvod k tomu, abych přemýšlel nad odchodem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

charger píše:No jelikož jsem zastánce toho, že cokoliv je lepší než Felicia, tak třebas nějaké VW Lupo
Lupa a Arosy jsou drahé auta, za 20k ani omylem. Ale zkušenosti s jednou Arosou mám a je to velmi dobré auto, nedám na něj dopustit. Jediná jeho chyba (možná jen mého konkrétního kusu) bylo to, že když se dostala voda na motor zvrchu po průjezdu nějaké větší kaluže, zapalování protestovalo. Oprava ale sestávala pouze z odstranění airboxu, osušení prostoru kolem svíček a počkání, než to nevyschne úplně, a jelo se dál.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

bloody cardinal píše:
charger píše:No jelikož jsem zastánce toho, že cokoliv je lepší než Felicia, tak třebas nějaké VW Lupo
Lupa a Arosy jsou drahé auta, za 20k ani omylem. Ale zkušenosti s jednou Arosou mám a je to velmi dobré auto, nedám na něj dopustit. Jediná jeho chyba (možná jen mého konkrétního kusu) bylo to, že když se dostala voda na motor zvrchu po průjezdu nějaké větší kaluže, zapalování protestovalo. Oprava ale sestávala pouze z odstranění airboxu, osušení prostoru kolem svíček a počkání, než to nevyschne úplně, a jelo se dál.
V té době ještě nebyl znám cenový limit :)
Ain´t nobody got time for that
Odpovědět