Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€
Re: Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€
Hlavne Zafira nema vzadu 3x isofix. (resp. pred rokem, kdyz to sestranka resila to tak bylo).
Pokud by ses cenově vešel do S-Maxu, tak ho vem. Oproti Zafiře, Touranu a Picassu to je jiná liga.
Já myslím, že 3xIsofix není třeba. Stačí mu 2x a to šestileté se posadí na podsedák doprostřed.TomZ píše:Hlavne Zafira nema vzadu 3x isofix. (resp. pred rokem, kdyz to sestranka resila to tak bylo).
Zafira má dobrý benzínový motor, 1.6T 147kW. Oproti tomu bude ta 1.5EcoBoost v S-Maxu zdechlá kobyla. Ale možná, že by se vešel do S-Maxu s 2.0 EcoBoost. Ford umí velké slevy.
Mám zkušenost s C4 1,6 thp automat (2013) a byla to teda naprostá KATASTROFA. Nevím, jak moc se toho změnilo, po mých zkušenosech sem přestal Citroen a jeho motory sledovat. Ale S-maxem Touran je oproti tomu uplně jinde.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Smax a Touran nejsou srovnatelné kategorie aut...
A když Smax, tak to bych šel raději do Alhambry 2.0TSi, která se s daným rozpočtem nechá sfouknout v pohodě a bez případných kompromisů ve výbavě.
A když Smax, tak to bych šel raději do Alhambry 2.0TSi, která se s daným rozpočtem nechá sfouknout v pohodě a bez případných kompromisů ve výbavě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Alhambra asi vypadava z vyberu. Da sa kupit len s 1,4tsi 110kW a to asi nebude ziaden zazrak v takomto aute...
Zafira urobila celkom dojem, okrem motora. Vozil som sa v naftaku. lebo je problem povozit sa v 1,6T 147kW. Nikde to nemaju. Aj ked nemam zatial s cim porovnavat, ale pekne spracovane auto aj podvozok Na buduci tyzden skusim smax a touran. Uvidime.
Zafira urobila celkom dojem, okrem motora. Vozil som sa v naftaku. lebo je problem povozit sa v 1,6T 147kW. Nikde to nemaju. Aj ked nemam zatial s cim porovnavat, ale pekne spracovane auto aj podvozok Na buduci tyzden skusim smax a touran. Uvidime.
thesis, c3, bravo
Mondeo/Superb/Passat = jen dvě isofix sedačky mezi které lze vyklopit loketní opěrku nebo protáhnout vak na lyže.řidičBOB píše:Na 3 děti vzádu tak akorát nějaké Mondeo/Superb...
Pokud bych to řešil já, tak jdu do nového Touranu.
Navíc když pojedete dva dospělý a tři děti budete potřebovat naložit nějaký zavazadla sebou. Takže nejmenší voba je S-Max/Alhambra/Sharan. Já bych vzhledem k limitu ceny zkusil Alhambru 1.4TSI/2.0TSI.
A u Forda by mohla být nějaká vyprodej benzínových S-Maxů. To se chce poptat. Reálně můžeš dostat 24% až 26% pod ofiko ceník.
Když už jsme u těch velkých MPV, co takhle Renault Espace 1.6T 147kW?
Espace nie. Ked zmenili koncept z mpv na "crossover" a na scenic dali 20" kolesa sirky 195, tak to nemusim. V podstate crossover u mna vyjadruje vsetko zle co sa deje v automobilovom priemysle. Budeme sa hanbit, ked budeme detom ukazovat ake "auta" sme si niekedy kupovali.
Ale spat k teme, ten touran nevyzeral v cenniku zle. Teraz uz len otazka 1,4 manual, 1,4 dsg alebo 1,8 dsg. Radsej by som automat, ale viem ze dsg nie je hdm. A oplati sa 1,8 za vyssiu cenu oproti 1,4? Neskacu im uz zuby na retazi?
Ale spat k teme, ten touran nevyzeral v cenniku zle. Teraz uz len otazka 1,4 manual, 1,4 dsg alebo 1,8 dsg. Radsej by som automat, ale viem ze dsg nie je hdm. A oplati sa 1,8 za vyssiu cenu oproti 1,4? Neskacu im uz zuby na retazi?
thesis, c3, bravo
1.8 je prima, ale priplatek mi prijde neadekvatne velky.
Jak 1.4, tak 1.8 uz problemy nemaji,
Jak 1.4, tak 1.8 uz problemy nemaji,