nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
počkej, i40 je místo Sonaty, ne? takhle velký auto mít nemůžu...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak mato byt dalnicni cruiser nebo nakupni taska? To jsou azse protichudne pozadavky
jinak z tohodle se da koukat mozna tak na Renault Fluence....ale vim, je to od F
jinak z tohodle se da koukat mozna tak na Renault Fluence....ale vim, je to od F
a co nco ze stáje "wir lieben autos" ?
asi teda astra bo insignia je moc
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
musíš se na to dívat podledem bílého středoevropana, který je obyčejný zaměstnanec nic s V8 mi neprojdeCaddy píše:tak mato byt dalnicni cruiser nebo nakupni taska? To jsou azse protichudne pozadavky
Renaultů pár ve firmě bylo a nikdo z nich nebyl nějak nadšený, jeden se rozpadá ještě teď, tam který měl druhý motor, tak ten je už bohužel fuč
jj, na Astru jsem taky koukal nafta 2.0, 160k, byla v akci nějak zlehka přes půl mega - jen mam strach, jak to bude jezdit, resp. jak dlouhopavproch píše:a co nco ze stáje "wir lieben autos" ?
542.500,- ceníková Nissan Quashqai 2.0dCI 110kW ...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Kaškaj je fajn...
Takhle může vypadat interiér okty za 550tkč?Deli píše:ale pěkné to jemerlin píše:A beries na to niecoDeli píše:sice interiér neni na olizovaní jako v Octě
Mazdu3 odporucam
Jinak Mazdička se mi líbila
Astra je utrpeni, pohodli nic moc a hlavne to nema vubec zadny rejd, s tim se neda otocit na ctyrproudovceDeli píše:jj, na Astru jsem taky koukal nafta 2.0, 160k, byla v akci nějak zlehka přes půl mega - jen mam strach, jak to bude jezdit, resp. jak dlouhopavproch píše:a co nco ze stáje "wir lieben autos" ?