Vyber sport auta do 550tkc
Re: Vyber sport auta do 550tkc
A nebo se na to vykaslu a koupim ojeteho Cata Roadsporta A v budoucnu se predela na vyssi model
@jarka: Z4 e89 3.0i S-drive (těch 4.27 je infomace čerpaná z tech. info např. tady
Těším se na jaro....Final drive ratio std: 4.273
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak na to tak koukám, tak holt autovsevedko asi neví úplně fšechno .
Taky jsem zvažoval nákup roadsporta, ale když jsem si ho půjčil v dreamcars (sice byl unavenej, atd...), tak mě překvapilo o kolik rychlejší ctr je a krok zpět jsem zavrhl. Nevím jestli jsi v něm jezdil, ale je to fyzicky něco úplně jinýho než plechovka, i moje už relativně dost uživatelsky nepřívětivý auto, je v určitých směrech ještě celkem pohodlný .MadJoe píše:A nebo se na to vykaslu a koupim ojeteho Cata Roadsporta A v budoucnu se predela na vyssi model
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jen me tak napadlo - nema tam vsevedko udaje pro e90 330i?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ač nemám rád auta z této části planety, tak co třeba něco takového?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
370Z je nezajimava. to uz radeji genesis coupe
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Este mi napadá Honda S2000... http://www.sportovnivozy.cz/62560-honda ... -lanskroun
Osobnu skusenost nemam, ale zameranim mi pride trosku vhodnejsia ako predsa len trochu tazsia 130i...iked R6
Osobnu skusenost nemam, ale zameranim mi pride trosku vhodnejsia ako predsa len trochu tazsia 130i...iked R6
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
3,46 je final drive pre 130i, tam chyba nie je... Mozem vyskusat napr. tych 120 km/h v porovnani s rychlostou a otackami na tachometri a presnymi otackami v skrytom menu s GPS rychlostou.mmira píše:jen me tak napadlo - nema tam vsevedko udaje pro e90 330i?
Este ma napadlo Subaru BRZ/ GT86, ale tam sa to nezaobide bez upravy kompresorom/turbom. Mohol by to byt celkom dobry polotovar, motor znesie 300+ koni, LSD uz ma, vaha dost slusna. Za hranicami sa daju najst uz ojazdenejsie kusy v cenovom limite.
Ono to taky není úplně marný, když se to očeše a smysluplně upraví. Na jdm foru, bylo video, kde byla upravená 350Z a kluk s tím lítal jak utržený (Most 1:52, Brno 2:20 a to vše na normálních UHP gumách!!! - neskutečný časy). Měl odlehčeno (hodně, prakticky jen plechy a sedačku = 1260kg + výkon 350koní) a tyhle úpravy: jedna Z33, interiér out, lehce rozšířeno + 20, sníženo - 8, zkrácené pružiny, polyuretany, sání ROHRE 100, výfuk ROHRE 80 Short, ECU tuned, kola Ultraleggera, Falken 452, jinak série.řidičBOB píše:ač nemám rád auta z této části planety, tak co třeba něco takového?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).