Univerzální zábavné auto
Re: Univerzální zábavné auto
Tak ted koukam do nabidky a dostal jsi me, mimo M performance je to pekna bida ...
Už jsem myslel, že jsem něco přehlédl
No, zatím to vypadá na "R", a asi v manuálu...
No, zatím to vypadá na "R", a asi v manuálu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GR je dobrá volba - ani v MT neuděláš chybu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hodně štěstí s tém pertinaxem
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dobra volba, zenu ceka akorat prodlouzena verze, tak pak muzeme nekdy porovnat
M.Z.: Pertinax? Co to je? izolační a konstrukční materiál jsem si našel, ale kde to mám na autě nevím
goes: no zajímavé, to by mohlo být pěkné setkání
Jinak díky za pochvaly, nenápadné jsem hledal a dostal. Jízda je parádní a DCC (Comfort / Normal) s 18" zimními gumami je pohodlnější, než můj starý G6 se 17". Jsem zvědavý na letní 19"
Nakonec jsem skončil u DSG a zatím nelituju. Občas je trošku gumová, ale sžíváme se. Máme za sebou 550 km, dá se jezdit kolem 8 l/100 km (s velkým odříkáním), do 11 budete hodně rychlí na okresce, cokoliv víc už je prostě jen pro zábavu a tam na spotřebu nemá smysl koukat. Zvuk (ač umělý) je hodně návykový a protože nemám s čím srovnávat (znám jen 4válce 1.6mpi a 1.4tsi) tak jsem z něho nadšený
goes: no zajímavé, to by mohlo být pěkné setkání
Jinak díky za pochvaly, nenápadné jsem hledal a dostal. Jízda je parádní a DCC (Comfort / Normal) s 18" zimními gumami je pohodlnější, než můj starý G6 se 17". Jsem zvědavý na letní 19"
Nakonec jsem skončil u DSG a zatím nelituju. Občas je trošku gumová, ale sžíváme se. Máme za sebou 550 km, dá se jezdit kolem 8 l/100 km (s velkým odříkáním), do 11 budete hodně rychlí na okresce, cokoliv víc už je prostě jen pro zábavu a tam na spotřebu nemá smysl koukat. Zvuk (ač umělý) je hodně návykový a protože nemám s čím srovnávat (znám jen 4válce 1.6mpi a 1.4tsi) tak jsem z něho nadšený