Moje první auto...
Re: MOJE PRVNÍ AUTO...
tak HIDy jsou u takových aut populární
a souhlas se stavem, o tom žádná
a souhlas se stavem, o tom žádná
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Take panove pozor na to, ze doba se zmenila aneb uz mi lasko neni 20 let, uz mi davno neni ani 25 Kdyz jsem si porizoval prvni auto, chtel jsem neco, co si sam opravim a rovnou jsem si k tomu poridil i servisni manual. Nakonec nebyl problem vymenit nebo opravit skoro cokoli. Byla to nejlepsi cesta k pomeru vykon/cena, co se provozu tyce.
Jenze co dnes takoveho koupite? Pokud si odmyslim starou S120 za -10 000 nebo Skodu Favorit za -5 000, mozna jeste Skodu Felicia za -3 000 Kc, pak to neni skoro nic. Takze je treba kalkulovat s provoznimi naklady trochu jinak. To nic nemeni na tom, ze lepsi Puma nez E36, ale pokud nekdo miri za hranici tech opravdu nejjednodussich aut, komplikovanejsimu servisu se nevyhne tak ci onak.
Jenze co dnes takoveho koupite? Pokud si odmyslim starou S120 za -10 000 nebo Skodu Favorit za -5 000, mozna jeste Skodu Felicia za -3 000 Kc, pak to neni skoro nic. Takze je treba kalkulovat s provoznimi naklady trochu jinak. To nic nemeni na tom, ze lepsi Puma nez E36, ale pokud nekdo miri za hranici tech opravdu nejjednodussich aut, komplikovanejsimu servisu se nevyhne tak ci onak.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Já bych si pořídil Fiat Seicento Sporting. Auto i provoz téměř zadarmo a přitom docela zábavná krabička:šmoula píše:Asi jsem divnej, ale kdybych vydělával 3ku měsíčně, tak bych si rozhodně nekoupil auto... Spis bych si koupil lupen na MHD. Můj názor
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak radši budu shánět iso nebo ti-čko, než vzít R6 dvoulitr, kterejch je všude plno, protože je nikdo nechce, neb nejedou a žerou.Deli píše:jo, tak is je určitě o moc lepší volba než R6, to rozhodně to si rovnou může koupit Hondu... nehledě na to, že is je určitě citlivější na zacházení a hlavně se bude výborně shánět
RWD
i prd, jede to celkem ok, na první auto dobrý
tohle auto jsem viděl jen jednou, zrovna žluté a vypadalo prímabeaumont píše:Já bych si pořídil Fiat Seicento Sporting. Auto i provoz téměř zadarmo a přitom docela zábavná krabička:šmoula píše:Asi jsem divnej, ale kdybych vydělával 3ku měsíčně, tak bych si rozhodně nekoupil auto... Spis bych si koupil lupen na MHD. Můj názor
-
- Spolujezdec
díky za odpovědi... snad ještě k tomu BMW mi pár lidí doporučilo E30 tak v tý 1.8is po PRaze spotřeba tak 8, max 9 litrů, díly hodně levný a do 30ti tis. ji seženu prý v dobrém stavu... jo je pravda, že když toho bude na autě hodně vyměněné, tak to asi bude dýl bez větší údržby, ale když někdo k inzerátu připíše seznam toho, co vyměnil, tak se spíš člověk bojí, že to bude hodně odcházet... aspoň můj názor
jo a ještě jedna věc... dnes jsem viděl auto a bylo opravdu nádherné... byla to Toyota, vypadala dost sportovně, vpředu čtyři světlomety, které byly zapuštěny do předku a přecházeli v linie auta... připomínala dost Supru... jak se tohle auto jmenuje ? a nebylo by do 40ti tis ? díky vám
jo a ještě jedna věc... dnes jsem viděl auto a bylo opravdu nádherné... byla to Toyota, vypadala dost sportovně, vpředu čtyři světlomety, které byly zapuštěny do předku a přecházeli v linie auta... připomínala dost Supru... jak se tohle auto jmenuje ? a nebylo by do 40ti tis ? díky vám
s necelou 3kou na mesiac by som sa sprepacenim vybodol na auto a radsej si tie peniaze bud odlozil alebo zuzitkoval inak...teda ked to auto vyslovene nepotrebujes coz si myslim ze nie
a ked uz ano, tak nieco vyslovene nenarocne napr. punto 1.2
na vrazdy typu E3x zabudni s tym limitom, budes rad, ked budes mat na benal
a ked uz ano, tak nieco vyslovene nenarocne napr. punto 1.2
na vrazdy typu E3x zabudni s tym limitom, budes rad, ked budes mat na benal
Celica. FWD.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8439038
Jinak moc nevěřím, že by se slušná tříca iso dala pořídit za tyhle peníze.
Co se týká smysluplnosti nákupu auta, pak s těmahle penězma ať už na pořízení nebo provoz moc parády neuděláš. Na druhou stranu jsme si tím prošli skoro všichni a při ročním nájezdu okolo 2tis. km bude největší položka pojistka.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8439038
Jinak moc nevěřím, že by se slušná tříca iso dala pořídit za tyhle peníze.
Co se týká smysluplnosti nákupu auta, pak s těmahle penězma ať už na pořízení nebo provoz moc parády neuděláš. Na druhou stranu jsme si tím prošli skoro všichni a při ročním nájezdu okolo 2tis. km bude největší položka pojistka.
RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
master: nezapomínej na to, že když má auto na tachu 174t km, tak v reálu má minimálně o 80-100t km víc...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time