+1. To není normální takový nápad.Deli píše:bych radši jezdil sociálkou s manuální klimou než tohle udělatpavproch píše:ježyšmarjá, dyž mám limit na koupi služebáku, to je takovej problém si domluvit výbavu PŘESNĚ jakou chci, fakturu an firmu PŘESNĚ na limitní hodnotu a rozdíl doplatit keš ze svého?!?!
dyž sem dostával u předchozího zaměstnavatele Briketu I. (2006), tak jak si myslíš, že sm tam dostal 16" kola, xenony a pod. ?
BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Re: BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
proč?
asi sem blbý, ale mně to připadá jako dobrý kšeft, když dostanu možnost si pořídit auto dle vlastního výběru za cca 3/4mega si připlatit ze svého cca 30tis, abych měl specs přesně podle svých představ a nemusel se ty tři/čtyři nebo kolik roků s tím budu jezdit,rozptylovat tím, že tam něco není podle mých představ
asi sem blbý, ale mně to připadá jako dobrý kšeft, když dostanu možnost si pořídit auto dle vlastního výběru za cca 3/4mega si připlatit ze svého cca 30tis, abych měl specs přesně podle svých představ a nemusel se ty tři/čtyři nebo kolik roků s tím budu jezdit,rozptylovat tím, že tam něco není podle mých představ
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PP: +1
zvlaste za situace, kdy si to auto pak bude moci odkoupit.
zvlaste za situace, kdy si to auto pak bude moci odkoupit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a) aby som mal auto presne ako ja chcem, musel by som doplatit 2200E, a to sa mi uz zda vela
to radsej nebudem doplacat a ozeliem adaptivne svetla a parkovaci senzor vpredu
b) momentalne je to v stave, ze asi vezmem tu skladovu 1,8... vybavu ma az na tie dve veci ok, len 17tky mi zmenia na 16tky, aby som sa zmestil do limitu (nie je 31K, ale tesne nad 30k)
a skusim vyzistit, ci sa da k zadnemu domontovat aj predny senzor, potom by mi chybalo ku stastiu iba tie svetla
b) momentalne je to v stave, ze asi vezmem tu skladovu 1,8... vybavu ma az na tie dve veci ok, len 17tky mi zmenia na 16tky, aby som sa zmestil do limitu (nie je 31K, ale tesne nad 30k)
a skusim vyzistit, ci sa da k zadnemu domontovat aj predny senzor, potom by mi chybalo ku stastiu iba tie svetla
@mmira: thx za zastání, náčelníku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Doplatil bych ze svého a považoval to za dobrý kšeft. Budu v tom několik let trávit fůru času a potom to bude moje. Už jsem to také udělal a nelitoval, šlo o výbavu kterou jsem ocenil velmi často. Jde o to, jak důležitá ta kola a světla pro tebe jsou, třeba já je osobně cením hodně vysoko a neváhal bych.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Skoda ze musis vymenit disky. Tie R17 su neporovnatelne krajsie ako seriove R16
Kazdopadne myslim ze rozumna volba, prajem nech si s autom spokojny
Kazdopadne myslim ze rozumna volba, prajem nech si s autom spokojny
Dodělat přední čidla a vyměnit kola není problém. Ve výsledku to možná vyjde levněji než v nové v autě (pokud se bavíme o audi). Ale naklápecí světla to už je trošku horší co se týče dodělání
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Přední parkovací senzory sice mám, ale žít bych bez nich mohl. Takže na to bych se vykašlal.
VW adaptivní bixenony jsem měl na předešlém autě (tj. světla která se za jízdy natáčí +/-15 stupňů), bylo to fajn. Teď je nemám a taky žiju. Mám jen bixenony s přisvícením samostatnou žárovkou do strany při nízkých rychlostech (městský zatáčky a parkování).
Ale než si koupit nějaký holomotor 88kW a mít natáčecí světla, tak si raději vezmu aspoň trochu slušný motor a normální rovný bixenony.
VW adaptivní bixenony jsem měl na předešlém autě (tj. světla která se za jízdy natáčí +/-15 stupňů), bylo to fajn. Teď je nemám a taky žiju. Mám jen bixenony s přisvícením samostatnou žárovkou do strany při nízkých rychlostech (městský zatáčky a parkování).
Ale než si koupit nějaký holomotor 88kW a mít natáčecí světla, tak si raději vezmu aspoň trochu slušný motor a normální rovný bixenony.
tak představa, že odejdu (nebo mě vyhodí ) a zůstane tam auto, do kterého jsem dal 30tis... za mě hrůzapavproch píše:proč?
ti nevim, ale já bych přední senzory objednal, až když bych nevěděl co tam dát... jinak IHMO stačí zadní, ideálně s kamerouemkac píše:a) aby som mal auto presne ako ja chcem, musel by som doplatit 2200E, a to sa mi uz zda vela
já bych si radši pořádil menší/levnější auto.... než Octu v sociálu, tak radši Hurvínka s výbavou PříkladJenyk píše:Doplatil bych ze svého a považoval to za dobrý kšeft. Budu v tom několik let trávit fůru času a potom to bude moje. Už jsem to také udělal a nelitoval, šlo o výbavu kterou jsem ocenil velmi často. Jde o to, jak důležitá ta kola a světla pro tebe jsou, třeba já je osobně cením hodně vysoko a neváhal bych.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!