GTD + STI
Re: Zábavné auto na dojíždění po dálnici
Jel v tom, bavilo ho to. Právě i skrz to, že určitou nedokonalosti je to továrna na emoce, urvanej vejfuk, motor chovající se jako starý turbo a ne EA888, kde turbodiru pozná jenom pp (...)
Že by to při očekávaným nájezdu a právě ukončením výroby, kdy to je asi poslední pořádný STI, mohlo vyjít celkem levně co se týká ztráty hodnoty je jeden z argumentů pro ale jsou drahý jak prase, však nedávno byly kolem 1,1 a teď 1,3. Za to už je jedna předváděcí M2 v MT, ale to nechce.
Už se musí jenom hecnout. Nový auta jsou v Čechách minimálně dvě, černý a modrý. Uvidíme
Že by to při očekávaným nájezdu a právě ukončením výroby, kdy to je asi poslední pořádný STI, mohlo vyjít celkem levně co se týká ztráty hodnoty je jeden z argumentů pro ale jsou drahý jak prase, však nedávno byly kolem 1,1 a teď 1,3. Za to už je jedna předváděcí M2 v MT, ale to nechce.
Už se musí jenom hecnout. Nový auta jsou v Čechách minimálně dvě, černý a modrý. Uvidíme
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To auto má v dnešní době koule, to je pravda. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží motor, jeden týpek z okolí měl starší verzi, ještě hatchback, a po druhém zadření v nízkých desítkách tisíc km ztratil trpělivost a nějak tam zlegalizoval JDM dvoulitr
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan píše: motor chovající se jako starý turbo a ne EA888, kde turbodiru pozná jenom pp (...)
Vo tom to je, pokud si do toho sednul, zkusil a řekl, to je vončo, to chci, tak je to správná volba. Auta by se měly kupovat pocitem, ne podle tabulek, nebo doporučení ostatních.
P.S. a tu M2 fyzicky taky zkoušel?
Zajda: mě na Subaru strašně sere, jak se ohání rallye aurou a přitom ty auta jsou poddimenzované a žádnou nálož nesnesou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nezkoušel, má vůči tý značce spoustu předsudků (ne finanční, sorta lidí co v tom jezdí), ikdyž by ji uměl za dobrý peníze, tak je to o půl možná trictvrte mega jinde než STI (predvadecku nekoupí, už to, že mu v tom Subaru někdo na salonu sahal na volant ho vytáčí, proste to nebude z fabriky ještě v igelitu), a to je za nehlavni auto hodně.
Navíc mi slíbil auto za vejsku a už se těší, jak mi to STI nacpe (a ušetří, vzhledem k prislibenemu budgetu bez daně, tříletý STI je za min)M2 už mu připadá jako moc velký rozmazlovani. Jooo kdybych šel na strojarna, to bych byl asi ve větší oblibě
Navíc mi slíbil auto za vejsku a už se těší, jak mi to STI nacpe (a ušetří, vzhledem k prislibenemu budgetu bez daně, tříletý STI je za min)M2 už mu připadá jako moc velký rozmazlovani. Jooo kdybych šel na strojarna, to bych byl asi ve větší oblibě
- Lachende Bestien
- Letec
Ubohý.
Nicméně, hladina testosteronu je to, co dělá chlapa chlapem. Tak jsem rád, že tatík není buzna
Nicméně, hladina testosteronu je to, co dělá chlapa chlapem. Tak jsem rád, že tatík není buzna
- Lachende Bestien
- Letec
Zase mít 2 bohaté tatínky by taky mohlo mít své výhody. Btw o vzájemném vztahu množství testosteronu v krvi a sexuální orientace jsem zatím neslyšel; nějaký odkaz nebo bližší info by nebylo?
A za "ubohý" považujete odkazovaný experiment nebo "ubohý" chlapy s vyšší hladinou testosteronu, kteří jsou tak poměrně snadno manipulovatelní reklamními kozatkami apod.?
Každopádně nepopírám, že Stičko může být nejen v zimě vcelku zábavná a stylová hračka, takže v případě pořízení přeju happy drifting a spolehlivý motor.
A za "ubohý" považujete odkazovaný experiment nebo "ubohý" chlapy s vyšší hladinou testosteronu, kteří jsou tak poměrně snadno manipulovatelní reklamními kozatkami apod.?
Každopádně nepopírám, že Stičko může být nejen v zimě vcelku zábavná a stylová hračka, takže v případě pořízení přeju happy drifting a spolehlivý motor.
Nevím jak pro tebe, ale pro mě slovo buzna nesouvisí se sexuální orientací, ale s chováním a vystupováním.
Psychoanalýzy na základě volby auta raději nekomentuju.
Psychoanalýzy na základě volby auta raději nekomentuju.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Tak mám holt bohatýho tatínka a ještě bohatší maminku, no co nadělám a ještě k tomu jsme všichni bílí, no prostě odpad společnosti, žádná neziskovka se nás nezastane.
A jak píše Zajda -> buzna není synonymum pro gay
A jak píše Zajda -> buzna není synonymum pro gay
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně - třeba Ovčáček je BUZNA
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time