Čo dalej po E46?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo dalej po E46?
Brus: No uvidime, beriem to ako zaciatok, doma sa nam nejaky cas povaluje, tak ju skusim rozchodit ( pripadne votunit;) ), ten zvuk a urcita udalost, ked si to clovek pusti mi uz slusne dlho nedava spat a zbierka sa tiez slusne rozrasta
Zuby si ale brusim na NC 440, ci uz origo abo...
Doma este mame MC600Q a to je tiez nadherny kus techniky
Ty mas neco?
Jancsi: Tak tak gramec a zbierka platni patri do kazdeho domu
Rozhodnutie medzi 130i a 330i postupilo aj nepostupilo...
V prvom rade to ma este casu dost, 325i sluzi a stale ma tesi a peniaze este ani zdaleka nesu
Jedine co tak sa snazim priatelku presvedcit ze by jej ta 130i urcite potom ostala
A skomplikovalo sa to tym, ze nasi si tak trosku planovali ze by si moju E46 zobrali, no mamka nafasuje minimalne na polroka nove auto (SEAT Leon 1,2 TSI) a otec zacal vybavovat novy sluzobak...a predavat sa mi ho fakt nechce
No vyhrava to 130i aj napriek vsetkym kompromisom, tu si proste dokazem predstavit, ze mi uz z domu nikdy nepojde
Zuby si ale brusim na NC 440, ci uz origo abo...
Doma este mame MC600Q a to je tiez nadherny kus techniky
Ty mas neco?
Jancsi: Tak tak gramec a zbierka platni patri do kazdeho domu
Rozhodnutie medzi 130i a 330i postupilo aj nepostupilo...
V prvom rade to ma este casu dost, 325i sluzi a stale ma tesi a peniaze este ani zdaleka nesu
Jedine co tak sa snazim priatelku presvedcit ze by jej ta 130i urcite potom ostala
A skomplikovalo sa to tym, ze nasi si tak trosku planovali ze by si moju E46 zobrali, no mamka nafasuje minimalne na polroka nove auto (SEAT Leon 1,2 TSI) a otec zacal vybavovat novy sluzobak...a predavat sa mi ho fakt nechce
No vyhrava to 130i aj napriek vsetkym kompromisom, tu si proste dokazem predstavit, ze mi uz z domu nikdy nepojde
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm 130i bez M-paku škoda len tych sedaciek, no sleeper efekt slusny
A potom mala M130i
A jedna stealth 130i
A potom mala M130i
A jedna stealth 130i
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já být sněhulákem, mám rozhodnuto
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PP: To se nedela!!! musim uznat ze to znie zaujimavo, a pritulka by mala tiez jasno, este ze nemam prachy a srdce cim dalej tym viac po 130i krici
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@snow: ešče o kúsek i ji slevnil... tak hupky šupky vyměnit tojra za kačky a .....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
okres na severu a každý dveře jiná barva tomu bych se vyhnul obloukem
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez sa mi tie dvere nezdaju a taktiez ta kombinacia M-pak z vonku, social z vnutra mi nejako nesedi...to uz by som asi radsej ist do tohoto...
http://auto.bazos.sk/inzerat/37632035/B ... v-2005.php
No definitivne rozhodnutie pre 330i padne az po preskumani 130i a pripadnom jej zavrhnuti
http://auto.bazos.sk/inzerat/37632035/B ... v-2005.php
No definitivne rozhodnutie pre 330i padne az po preskumani 130i a pripadnom jej zavrhnuti
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000: to posledne co si posielal vyzera zaujimavo. A havne je to pred FL. Po FL su tie R6 skutocne neprijemne na ten zvuk - volnobeh jak mensi dizel, a je to skoda dokonca aj V8 twin turbo ma na volnobeh taky divny hlucny prejav
to som uz tusim pocul pri 325iNo vyhrava to 130i aj napriek vsetkym kompromisom, tu si proste dokazem predstavit, ze mi uz z domu nikdy nepojde
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sakris tu nieco niekedy povedat a hned si ho to tu najde
Svojej 325i sa ale zbavit moc nechcem, predat sa mi ju za nejaky rozumny peniaz nepodari.
Jej problemom je, ze som nevyberal nejaky extra kus, rozpocet nebol vtedy najvyssi a predsa len som prechadzal zo 100k dechtoveho Passata ako chudobny student do raz tak silnej RWD...no zamiloval som sa a bavi ma kazdy den, ale mat znovu sancu, tak si pockam na novsiu a menej vylietanu 330i a vedel, ze viac mi vo svojej komplexnosti uz ine auto neda
No teraz som na rozcesti...nechat 325i a postupne si ju udrziavat alebo poslednykrat zainvestovat a pokusit sa rozhodnut znova a lepsie?
Ta 330i vyzera fakt pekne...no pre mna osobne ma jednu velku nevyhodu - celokozene sedacky
Svojej 325i sa ale zbavit moc nechcem, predat sa mi ju za nejaky rozumny peniaz nepodari.
Jej problemom je, ze som nevyberal nejaky extra kus, rozpocet nebol vtedy najvyssi a predsa len som prechadzal zo 100k dechtoveho Passata ako chudobny student do raz tak silnej RWD...no zamiloval som sa a bavi ma kazdy den, ale mat znovu sancu, tak si pockam na novsiu a menej vylietanu 330i a vedel, ze viac mi vo svojej komplexnosti uz ine auto neda
No teraz som na rozcesti...nechat 325i a postupne si ju udrziavat alebo poslednykrat zainvestovat a pokusit sa rozhodnut znova a lepsie?
Ta 330i vyzera fakt pekne...no pre mna osobne ma jednu velku nevyhodu - celokozene sedacky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman
mne sa stale staci pozriet na toto video, a mam jasno v tom, ze 325i si ponecham este hodne dlho inak presne viem o com hovoris, ale ja keby som nepotreboval vacsie auto tak ine urcite nekupoujem...
mne sa stale staci pozriet na toto video, a mam jasno v tom, ze 325i si ponecham este hodne dlho inak presne viem o com hovoris, ale ja keby som nepotreboval vacsie auto tak ine urcite nekupoujem...
tu znova vidno, ake su rozdielne preferencie ludi. To je by som BMW bez celokozenych nekupovalno pre mna osobne ma jednu velku nevyhodu - celokozene sedacky
E46 325i + E60 550i