poradite mi s vyběrem malyho prcka?
Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?
vpodstatě nekomunikovala s poškozenym tak sem chtěl přejit k jiné když maji takovy chováni a on mi řekl že to nejde a kdesi cosi tak sem tam přišel s poškozenym aby viděl že já zato nemužu a nakonec sem chytl nerva a dal tomu pseudopojišťovákovi po tlamě zato sem dostal podminku a nakonec sem škodu zaplatil ze svyho když sem uzaviral pojištěni tak mi mazal tolik medu kolem huby že až jejda...
Tak to je pech, ale snad si z toho ten pojišťovák vzal ponaučení
.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
já jo ale jestli i on to nevim
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak svádět podmínku za napadení na levný pojištění je docela silný kafe
Přechod k jiné pojišťovně je snad jasně danej, buď k výročí smlouvy, změna majitele, značky do depozitu, apod... A nějaký podrobnosti? Proč nechtěli plnit a proč jsi musel nakonec platit škodu ze svýho? A co to bylo za pojišťovnu?
btw u ČSOB jsem měl za 8800 pouze povinný ručení na dvoulitr r.v. 2005 a teď za to mám u Kooperativy pov+hav+čelní okno+živel a možná i vandalismus, ale to si teď nejsem jistej...
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
btw u ČSOB jsem měl za 8800 pouze povinný ručení na dvoulitr r.v. 2005 a teď za to mám u Kooperativy pov+hav+čelní okno+živel a možná i vandalismus, ale to si teď nejsem jistej...
už je to pomalu 5 let byl to živnostnik když sem udělal ťukanec tak sem poškozenymu dal naněj čislo ať mu zavolá a vyřidito tak že jo zavolal mu a on mu nato řek že snim nic sepisovat nebude že já sem si uněj nic neuzavřel a když sem tam přišel se smlouvou co mi ji podepsal tak řekl že to neni možny nakonec po všech problémech sem auto prodal nejspiš to byl typ člověka kterymu šlo jen o uzaviráni novych smluv aby měl co největši provize tehdy sem to vyřešil posvym dnes bych to řešil jinak to je stejně jedno nebudu se tady otom dál rozepisovat a po 5letech se vzrušovat nad jednim parazitem
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Živnostník, tudíž řekněme nějaký "dealer" přece jen uzavírá pojistku pro nějakou pojišťovnu, proč by řešil pojistnou událost?
nic ve zlém, ale myslíš, že to má smysl řešit? ![Nerd :-B](./images/smilies/26.gif)
![Nerd :-B](./images/smilies/26.gif)
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak zajímá mě to, jestli se to teda skutečně stalo... ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
stejně, jako mi tuhle někdo nadával na ČP, jak čeká na prachy, jak jsou nepříjemní a jánevímcoještě... Teď jsem měl pojistnou událost a ještě jsem pomalu ani auto ze servisu nevyzvedl a už mě volal likvidátor, že odesílá peníze... A tak to s nima mám pokaždé.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
no při poslední PÚ se chovali jak říkáš..asi pocítili odchod zákazníků...stejně oproti KOOP je to o 3 třídy níž..řidičBOB píše:stejně, jako mi tuhle někdo nadával na ČP, jak čeká na prachy, jak jsou nepříjemní a jánevímcoještě... Teď jsem měl pojistnou událost a ještě jsem pomalu ani auto ze servisu nevyzvedl a už mě volal likvidátor, že odesílá peníze... A tak to s nima mám pokaždé.