Sportovnější auto pro studenta.
Re: Sportovnější auto pro studenta.
Vasco, Ty máš 1er? Co zač? 130i se asi nesežene což? :/
Ne, já mám přesný opak, 120dA
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Inak diky za kompliment, bohuzial financii tolko nebolo a ostalo iba na 325i v sedanespeedy.kh píše:...u té e46 mě sere, že to má každý lempl a čabajka ze střední avšak sice v sedanu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vasco - Ale na CzechRingu, jeslti jsi to byl ty s tou šedivou 1er viz Tvůj avatar, jsi to do boku párkrát lehounce dostal
Snowman000 - Neber to vážně, ty máš nádherné auto, myslel jsem to tak, jako více méně Vasco, Tvá e46 určitě nestala pár korun, a motor tam máš dobrý Jen, že e46 stará, je často vidět stojící u činžáku s palicema nebo čabajky, co jí maj omlácenou ze všech stran,a základní motor, hlavně aby to vzadu mělo rouru od kamen a samolepky MMMMM
Snowman000 - Neber to vážně, ty máš nádherné auto, myslel jsem to tak, jako více méně Vasco, Tvá e46 určitě nestala pár korun, a motor tam máš dobrý Jen, že e46 stará, je často vidět stojící u činžáku s palicema nebo čabajky, co jí maj omlácenou ze všech stran,a základní motor, hlavně aby to vzadu mělo rouru od kamen a samolepky MMMMM
Tak to jsem asi nebyl já, to byl spíš pjanda se 130i Já se to bokem snažil šoupat, ale můj krouťák na to nestačil
http://www.youtube.com/watch?v=3nBQtwIE ... re=related
Určitě to musí jít..
Doufám, že se bude konat II. SnowAutoWinterForum sraz někde u mě poblíž. Rád bych dorazil se svým pseudovšehrabem
Určitě to musí jít..
Doufám, že se bude konat II. SnowAutoWinterForum sraz někde u mě poblíž. Rád bych dorazil se svým pseudovšehrabem
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Úplně nechápu dotaz Jako jestli otec nemá Mondeo s motorem z ST170? Pokud to bylo myšleno takto, tak ne, do současnýho Mondea se motor z ST170 ani nedával. Takže jsem psal o motoru 2.5TVrooom píše:A ja mel za to, ze 2.5 focus st patri k tem zravejsim HH, neni to spis ten starsi st170?Jacík píše:Já bych bral Focus ST. Samozřejmě to bude žrát trochu víc než Octa RS, ale na druhou stranu s hodně lehkou nohou s tím jde jezdit i za 6l/100km, tatík má ten samej motor v Mondeu a dokáže s tím jezdit i za 5,5, ale na takovýhle ježdění se to auto nekupuje, že ano Já s tím jel delší trasu jednou a byl jsem kolem 9l/100km.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Interiér je tam přece sladěnej s barvou auta, takže oranžovej interiér je jen u oranžové kastlespeedy.kh píše: Jacík: Díky! Takovýto názor člověka co s nějakým podobnym autem jezdil velmi cením! Ted jsem Focuse chvíli studoval, ale mam opět můj osobní problém, nelíbí se mi ten oranžovej recaro interier... Za to v RSu, je už hezkej!
edit, tak asi není automaticka sladěnej, tady je třeba bílá/modrá
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8949224
Teď mě úplně překvapilo, jakej je do 300k výběr. Jako koupit 8-9 let starý báwo nebo 4 roky starý auto "horší" značky, ať už Forda nebo něco jiného, tak já bych měl teda jasno...
Ahoj,
Určitě je sice fajn, že je "sladěnej", ale zkrátka, mě se nelíbí.. Nevím proč, přijde mi lacinej na to jaké to je fajn auto
Mám takový nutkání, že již pominula éra 3litrových benzíňáků, každej hledí na úsporu, zvlast kdyz cena pohoných hmot letí nahoru. A já bych o takové auto nechtěl přijít, proto mě to k němu neustále táhne, když si řeknete .. 330Ci = R6,RWD,benzín,kupé.. <3
Díky za všecchny reakce, kdyby kohokoliv napadlo nějaký další typ na auto, neváhejte a pište
Určitě je sice fajn, že je "sladěnej", ale zkrátka, mě se nelíbí.. Nevím proč, přijde mi lacinej na to jaké to je fajn auto
Mám takový nutkání, že již pominula éra 3litrových benzíňáků, každej hledí na úsporu, zvlast kdyz cena pohoných hmot letí nahoru. A já bych o takové auto nechtěl přijít, proto mě to k němu neustále táhne, když si řeknete .. 330Ci = R6,RWD,benzín,kupé.. <3
Díky za všecchny reakce, kdyby kohokoliv napadlo nějaký další typ na auto, neváhejte a pište
fčíl budu za mravokárce a zapšklýho dědka, ale někdo to říct musí: rok řidičáku a nalítaných 42kkm Tě imho ještě ani zdaleka nekvalifikuje na jakýkoli HH nebo dokonce 30i... vyjezdi se ještě tak 3-4roky s autem max 100koní a pak teprve jdi do větších výkonů.... (až budeš starší, pochopíš) .....jinak za mně samozřejmě 330Ci..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.