benzínová jazdenka do 12k eur

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
quasimoto
Pan Řidič

Re: benzínová jazdenka do 12k eur

Příspěvek od quasimoto »

A aky je podvozok z hladiska komfortu - dajme tomu cestovanie 400 km pri rychlostiach 110-140kmh? Lebo interier mi pride komfortom velmi slusny na danu cenu - urcite viac ako FocusII.

Pri tychto rychlostiach je aj hlucnost motora teda ok?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

bezne v tom jezdim olomouc - plzen, co je cca tech 400 km a v poho. sedi se docela na vysoko, sedadla jsou pohodlna. pravy pruh D1 to nedava ani na 16". hlucnost do 140 je v pohode.

interier je otazkou nazoru, jsou tam velke plochy plastu a ten ve focusu mi prijde skoro lepsi. a nutno uznat, ze i lepe zpracovany. Civic je porad japoncik a ti se interiery jeste delat nenaucili. taky je civic docela rachotak, co chvili se v zavislosti na teplote odnekud ozve nejaky sramot. ale ja jsem na to precitlively, takze to jinym ani nemusi prijit.

jinak ja jsem zatim spokojen, jezdi to dle predpokladu, stalo to relativne malo, je to hodne prakticke.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Tak to neznie zle. My ked sme vyberali podobne auto pred cca 2,5 rokom tak na mna posobil Civic najluxusnejsie zvnutra (aspolu s Volvom S40).

Kolko to toci pri tych 140 tacho?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

neco malo pod 4000, nevybavim si to z hlavy.

jak rikam, vnimani interieru civicu je hlavne otazkou osobniho vkusu. mne se v principu libi, jsou lidi, co ho nemuzou vystat. po roce a 20t km to auto stale hodnotim kladne a jsem rad, ze zena, je to jeji auto, tehda netrvala na Bravu 1.4t.

jeste jednu drobnost. rizeni Civicu trochu pripomina hrani na PS. vse jde tak nejak podivne lehce. nejmarkantnejsi to je vzdy po presednuti z M3, to pak vzdy pri mackani spojky proslapnu malem podlahu.
Autoforum.cz
gewehr
Řidič začátečník

Příspěvek od gewehr »

tak som dneska trocha pochodil dealerov a myslim, ze by nebolo spatne uvazovat nad novou nizsou strednou triedou
- Civic neprichadza do uvahy, "new ufo plastic style" bol odmietnuty
- Nasiel som v TT u dealera Bravo 1.4T-Jet 88kW Dynamic + nejake doplnky (metaliza, zliatinove disky etc.) za 12.500 eur s DPH a nejde o predvadzacku. Problem je, ze to auto je v zadu ukrutne male, nesadol som si za seba. To je problem.
- Leon vcelku vyhovuje, maju my poslat ceny ale okolo 13.000,- eur by sa dalo s 1.8TFSI dostat
- Delta, ponukaju 1.4T 110kW Oro (+ BlueandMe, bixenony, alarm, 17 palcove zliatinove disky, paket Techno,parkovacie senzorty a esto nejake prkotiny) za 18.000,- eur

tak si to cez vikend nechame ulezat
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Co 1er?
gewehr
Řidič začátečník

Příspěvek od gewehr »

1er je moc male, to auto by malo byt aj trocha prakticke. Ono aj 3er v porovnani s autami nizsej strednej je ukrutne male.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

gewehr píše:Ono aj 3er v porovnani s autami nizsej strednej je ukrutne male.
opravdu? sedel jsi nekdy v e90?
Autoforum.cz
gewehr
Řidič začátečník

Příspěvek od gewehr »

sedel som v poslednej generacii v autosalone asi pred tyzdnom. Netusim ktore Exx to ma byt. V trojkovom sedane. Za seba som sa nezmestil. Vzhladom na nase poziadavky na plechove presuvadlo BMW pre nas zacina od 5kovej rady.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

dobra, asi jsi nam narostl. pak mi rekni, ve kterem aute NIZSI stredni tridy se sam za sebe posadis.
Autoforum.cz
Odpovědět