Na kterych sedackach ma Caddy isofix?
Diky za tipy.. cim vice tim horsi rozhodovani
Zprvu se nam zamlouvalo pouze berlingo, pote c3 picasso, nasledne opel zafira, po chvilce prebito pro usporadanim sedacek 3+3 hondou, nebo fiatem. Aktualne je to touran, protoze ma v zadu na prostrednim sedadle isofix.. u opelu si nedokazu predstavit, jak by dospeli lezl do 3. rady, kdyz ve druhe budou po stranach autosedacky.. Furt by jsme radi naplnili auto 3 dospeli a dve deti (ty nejlepe v isofixu)
Pro manželku, kočárek, dítě, nákup
Re: Pro manželku, kočárek, dítě, nákup
CADDY: ISOFIXy jsou na zadních sedadlech vždy u šoupaček. (Tedy celkem dva).
Slow and serious
Mno, nevím, ale řekl bych, že náš firemní caddy MY2012 (2.0TDI, 4x4 krátká verze, komfort edition či jaxe to zovalo, prostě ta civilní top verze) žádné izofixy nemá... zítra sa kuknu, pokud si zpomenu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to nevím, ve staré caddy (2005 rok) to není. poFL nemám možnost okouknout, ale v nové isofixy již jsou (alesoň podle testů na webu). Já zatím můžu kouknout tak leda do faktury.
Slow and serious
já zapoměl (se podívat)... budiž mi polehčující okolostojičností, že na tu sklerozu už mám věk....
ve faktuře (specifikaci, která je přílohou kupní smlouvy) ale Isofixy napsaný nemáme...
ve faktuře (specifikaci, která je přílohou kupní smlouvy) ale Isofixy napsaný nemáme...
tak jsem taky pošpicloval kupní smlouvu a nic o ISOfixech tam není, nicméně v konfigurátoru to nevyskakuje ani u highline... a přitom na fotkách jsou. uvidím, co mi bude přistavěno.
Slow and serious
fčíl sem v ňom byl - sou tam - ale skované pod zipsama, takže nenisu je vidět
Toš su potěšen, teď už jen koupit odpovídající sedačku a udělat do ní odpovídajícího potomka
Slow and serious