Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Re: Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Že tihle nýmandi se vždycky nakonec tváří jako mistři světa...
Proč vůbec potřebuje radit? Spíš chtěl slyšet, jak dobře vybral.
Proč vůbec potřebuje radit? Spíš chtěl slyšet, jak dobře vybral.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jak vidím ty jsi to pochopil tak že jsem pirát silnic a jezdím jak fitipaldy, ale to tak není, jen mám občas svižnější jízdu ale snažím se dodržovat předpisy ...
Normálně jsem se zeptal na spolehlivost motorizací a jakými vadami X3 trpí, protože nejsem mechanik a nevím jestli u nějaké motorizace u X3 neudělali soudruzi z NDR někde chybu a neměl bych doma koncerové 2.5TDI akorát v BMW podobě ...
Normálně jsem se zeptal na spolehlivost motorizací a jakými vadami X3 trpí, protože nejsem mechanik a nevím jestli u nějaké motorizace u X3 neudělali soudruzi z NDR někde chybu a neměl bych doma koncerové 2.5TDI akorát v BMW podobě ...
-
- Pan Řidič
Mráčky dobrý.řidičBOB píše:Nejede to ani na rovině a v první zatáčce to skáče jak vopice...ty SUV
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A Subaru Forester 2.5 XT?
Za tie prachy by sa mal dat najst zachovaly kus a ostane este aj na banany...
Alebo potom ten Tigos...
http://www.tipcars.com/volkswagen-tigua ... 92825.html
Za tie prachy by sa mal dat najst zachovaly kus a ostane este aj na banany...
Alebo potom ten Tigos...
http://www.tipcars.com/volkswagen-tigua ... 92825.html
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Svyho casu se mi X3 taky libila, do ty doby nez sem ji videl nazivo, interier byl vylozene bida a to byla predvadecka s 35tkm. Jinac 2 bmw jsem vlastnil, takze si myslim ze ojetina se 150tkm bude hodne velka sazka do loterie. X5 minuly generace je celkem nepohodlny auto. Z dalsich SUV si myslim ze je dobrej, pohodlnej a schopnej nissan xtrail, toho ma tchan, najeto skoro 200tkm a auto porad krasny a funkcni.Deezer píše:Ano uhodli jste, chci to na závodění, proto vybírám z kategorie SUV Myslím že si nakonec ale radši koupím stejně porsche cayenne (yeti prostě není cool kámo, pochop to) ať mi to zvedne ego, mělo image a pro jistotu X krát provrtám výfuk ať o mě ví sousedi že jsem nastartoval tu jsou machrující mašinu na balení. (Díky za radu, na ten lexus se kouknu).
Bebo 150 prihod a opatrne vyber nakyho touarega...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
K tomu RX400h: hledal bych ve svycarsku, v CR je jich malo a lidi tu setrej na servisu. Idealni kousek bude co nejmladsi, klidne s 200+tkm najezdem, idealne jestli se majitel drzel servisniho planu, kterej ma lexus hodne prisnej, coz je vyhoda pro druhyho majitele.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak stará X3 3.0d s nějakými 120 kkm na hrbu se snad na mobile.de za ty peníze sežene. Ostatní motorizace (3.0i) neodpovídají požadavkům na spotřebu, jedině po zplynování.Deezer píše:Jak vidím ty jsi to pochopil tak že jsem pirát silnic a jezdím jak fitipaldy, ale to tak není, jen mám občas svižnější jízdu ale snažím se dodržovat předpisy ...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Urcite sezene, protoze kde je poptavka, je i nabidka, asi jako kdyz si chces v CR koupit naftovou oktavku, v kombiku, s max 150tkm, ale za rozumnou cenuShr3k píše:Tak stará X3 3.0d s nějakými 120 kkm na hrbu se snad na mobile.de za ty peníze sežene. Ostatní motorizace (3.0i) neodpovídají požadavkům na spotřebu, jedině po zplynování.Deezer píše:Jak vidím ty jsi to pochopil tak že jsem pirát silnic a jezdím jak fitipaldy, ale to tak není, jen mám občas svižnější jízdu ale snažím se dodržovat předpisy ...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Sny se mají plnit. Máš li sen vlastniot X3/X5, tak ho realizuj. Ale na jedno se připrav: za tvoji částku bude téměř nemožné sehnat slušnější kus, vtěšinou půjde o stočený bořený vylítaný pelech před velkým sevisem. Zvaž svoji finanční situaci, jestli ti dovolí SUV (kterékoliv) servisovat. Vem v potaz například obutí - těžká SUV jsou gumožrouti a brzdožrouti, obzvláště, jak píšeš, že jedzíš rád svižn (to je synonymum pro "jezdím jako prase stylem brzda plyn, protože jinka to v dnešním provozu ani nejde). Naftový auto přes relativně nižší - RELATIVNĚ - není levnější na provozo co do PHM, protože....časem poznáš - klasické neduhy olítaných dýzlů. Spočítej si, kolik km najedeš za rok a zkus vzít do ruky kalkulačku. V zimě se neohřeješ, pokud nebude mít auto nějaký předehřev či nezávislý topení - 10km to netopí. Navíc vytopit takovou kysnu, jako je X5, není jako vytopit malou Fabii, například. Cítím, že ti jde o imidž. Možná se pletu, možná ne. Padaly tu kdejaké návrhy, včetně Forestera XT ( s tím bych za určitých předpokladů mohl i souhlasit, protože bude když nic, tak celkově levnější na provoz a servis), Touareg je mimo - na to je budget nízký, snad stará XC90. Ale k čemu to? Neforemná těžká krabice, což X3/X5 spl%nuje dokonale? Je to krabice na kolech... Kdybych nutně potřeboval SUV, chtěl bych se navíc dobře povozit, chtěl bych ještě hezčí zvuk, než má V6, chětl bych opravdu dobrý systém pohonu 4x4, na SUV velmi vyspělé jídzní vlastnosti a k tomu pár peněz ušetřit v pořizovací ceně a ty pak přelít do servisu potažmo paliva, šel bych touto cestou, kde nebudeš potkávat stejný joudy na každém kroku:
například: http://www.tipcars.com/infiniti-fx45/in ... 84472.html
POkud máš velký koule, je to jedna z cest, než vokoukaný X3 nebo X5, bez duše.
A osmiválec, to je zvuk Na provozní náklady to bude stejně drahé ( v Čechách- naštěstí jsou cesty přes USA), jako BMW, ale jídzně je to krapet jinde. Nezávazně si to někde zkus...
například: http://www.tipcars.com/infiniti-fx45/in ... 84472.html
POkud máš velký koule, je to jedna z cest, než vokoukaný X3 nebo X5, bez duše.
A osmiválec, to je zvuk Na provozní náklady to bude stejně drahé ( v Čechách- naštěstí jsou cesty přes USA), jako BMW, ale jídzně je to krapet jinde. Nezávazně si to někde zkus...