Auto na přepravu kočárku
Re: Auto na přepravu kočárku
yaris je správná volba a navíc můžem dát nějaký nedělní odpoledne závody
SSS - vdechne tě do života
Zkusil bych zvážit to Doblo. S 1,3 JTD jezdím cca za 6,5 litru, manželka bude jezdit určitě za míň a je z toho docela dobrej výhled. Akorát to bude chtít parkovacího asistenta
ref felicia: omg, já su ale wůl.... sorry, to sem nedomyslel... mně zaujala ta možnost vymývání bordela po kočárku wapkou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes píše:soupacky u decka ocenis u berlinka nemusis nektere kocarsky dokonce skladat vubec, jinym sklopis treba jen madlo a ten lavor nad hlavou. U kombika to budes skladat vzdy a to jak spodek tak vrch. pripadne sundavat korbu apod.
to je přesně ono praktické zkušenosti víceméně žádné, ale je to tak na komfort a image bych kálel, když je to pro ženu, koneckonců může být ráda, že nebude muset jezdit na kole či na oslu (nikoho konkrétního nemyslim, fakt jen to zvíře ) a druhá věc jsou zmíněný šoupačky, to je príma věc při našich obr parkovacích místech asi bych bral benzín, ale víc možná bude dýzlů, tak doufej, že se nic neposere, bo udělat turbo a vstřiky na 2x 5tis km, tak budeš mít náklad na km jak s LamborghiniPickuper píše:no když nic jinýho, tak jsem si potvrdil neblahé podezření, že do kombíku se kočárek musí skládat což teda nemám v plánu , takže se zjevně musím rozhlížet po dobytčácích, tedy po Kangu, Doblu, Combu, Connectu, Partnerovi či po zde tolik populárním Berlingu
EDIT: http://sauto.cz/inzerce/?sorting.orderB ... .fulltext= ty jsou u tebe
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Já bych bral Doblo 1.2, nebo Yarise verso, ale ten mi přijde takovej malej, stejně tak Kango je takové prťavé...
tak prcek nebude mít hned dva metry
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Pickuper potrebuje ElCamino
s ohledem na choť bych se přeci jen snažil vyvarovat pracovním autům. Pro tyhle účely snad vznikly malá MPV...
Xsara Picasso
Galaxy/Sharan
Mazda Premacy
Nissan Almera Tino
Opel Meriva/Zafira (?)
<> grand Scénic
Většina z nich má v 3. řadě separátní sedadla, takže v nejhorším 2 vyhodíš...
Xsara Picasso
Galaxy/Sharan
Mazda Premacy
Nissan Almera Tino
Opel Meriva/Zafira (?)
<> grand Scénic
Většina z nich má v 3. řadě separátní sedadla, takže v nejhorším 2 vyhodíš...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek