Výběr auta do 160 tis

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Pe2ek
Autoškolák

Re: Výběr auta do 160 tis

Příspěvek od Pe2ek »

Ta alfa v kombiku za 6 a pul jezdit asi taky nebude... To mi spis jde na mysl AR Mito 1.4T 114kw jel jsem v 88kw verzi a bylo to velmi sympaticke a zive svezeni...
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Z uvedený nabídky "na rozproudění diskuze" snad jedině tu Mazdu 6..... nebo Mini..... Podle toho, zda auto na jezdění nebo na parádu.

Některý auta jsou fakt brutální: otuněný swišť, Hyundai Cupe s nálepkama Ferrari. 8-x Alfa dotažená z Itálie bude slušná past.
hanz158
Spolujezdec

Příspěvek od hanz158 »

Zdar lidi z uvedených nábídek co tady dal na výběr do diskuze bych do alfy nešel ještě dovoz z itálie a navíc to auto se mi moc nezamlouvá. A ten golf jako nevypadá špatně ale ten asi si bude tež přibírat trochu paliva více si myslím já 200koní je už slušnější výkon. U mazdy 6 ta se mi líbí o tom sem zprvu uvažoval ale pak mě zarazilo to že jsou hodně drahé náhradní díly a že pro ty díly musím jen k mazdě druhovýroba není to je mínus mazdě. Jak je to s tím mini to nevím . ten swišt vypadá dobře ale ty rámy a bez zadních sedaček a 4 bodové pásy to já moc nemusím. S autem budu jezdit Do práce občas si vemu své druhé auto které dám přítelkyni a taky s tím budu jezdin na výlety a chci ho trochu poladit dle svého tuning :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Do toho swifta se někdo slušně vysypal. Jestli chceš upravovat tak by to možná nemusel být špatný kup (ono jen sedačky, sání, svody, kapota, kola a gumy ti v nových dílech udělá v klidu přes 50tis). Třeba k tomu dá originální díly co vyházel a dá se upravit zpět. Jinak není vidět jak přesně je řešená uchycená ta zadní tyč co drží pásy, ale z fotek to vypadá že je to na jednom šroubu na každý straně, tak to by byla první věc co by měla jít pryč. Každopádně je to bazaru, tak bych se měl ultra na pozoru, takovýhle auto jedině od majitele. Co to Twingo, to se nelíbí?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
hanz158
Spolujezdec

Příspěvek od hanz158 »

Odpovědět