Tak to byt jim, asi bych navstivil servis, protoze dle meho nazoru na tom aute neni neco v poradku.VS* píše:znám jednoho z SK s mondeem 2.0 ropak co jezdí dálnice 160+ a pod 10l nejde...
Superb vs. Mondeo vs. Avensis
Re: Superb vs. Mondeo vs. Avensis
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale je...jenom to nekteri dieselfans nepobiraji... S 2.0T by jezdil tak za 20
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to auto je v pořádku...
Já slyšel spousty story o tom jak s nafťákem se dá jezdit za 4 litry ale v reálu sem to nikdy nikde neviděl...
Bobe- už nějaký ten měsíc jezdím s 2.0tsi a jezdím cca 12l....ale i těch 20 tam už bylo při zrychleném přesunu.
Já slyšel spousty story o tom jak s nafťákem se dá jezdit za 4 litry ale v reálu sem to nikdy nikde neviděl...
Bobe- už nějaký ten měsíc jezdím s 2.0tsi a jezdím cca 12l....ale i těch 20 tam už bylo při zrychleném přesunu.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Peugeoty v dieselu jezdi kolem 4 litru v realu bezne, rodice maji 206 sw 1.4 hdi a kombinovanou maji 3.8 litru, cca 20% mesto, zbytek mimo, 308 s hdi jezdi kolem 4.5 kombinovanych taky uplne lehce.VS* píše:to auto je v pořádku...
Je to takmer kompletne novy motor, len ma vo vacsine verzii rovnake parametre.řidičBOB píše:Quasimoto: kdyz myslis, ze zmena retezu za remen ma tak zasadni dopad na spotrebu, tak prosim...
Napr rozvody, 4-ventilova technika u vsetkych a plno dalsich vylepseni a zmien - tie dokopy robia dost velky vplyv na spotrebu.
Priklad: umiestnenie katalyzatora, ktory bol predtym hned pri motore, kvoli comu sa horsie chladil a pravidelne tak musela byt bohatsia zmes, co znamena vyssia spotreba. To u novych TSI nie je, katalyzator je na standardnom mieste
větší auto s použitelným motorem by nebylo? tady se řeší superb, mondeo atd a né takové zprominutím "chcíplotiny"Quickill píše: 206 sw 1.4 hdi
s litrovým yarises jsem taky jel za 4.5l benzínu ale nejde to porovnat s autem velikosti mondea
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, po mých zkušenostech s 1.4TSI mi tento motor (ať je předělaný jak chce) nesmí na oči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, 1,4TSI předch.gen (118kW) s dvojitým kurwítkem byla jistá cesta do pekel.... na základě silne negativních zkušeností tiguanistů sem i proto drahé do jejího leguána prosadil 2,0TSI, který má kurwítko jen jedno, čili o 50% menší šance na průser.... teda asi, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jasne, jen rikam, ze jezdit za 4 litry neni problem a p 308 sw 1.6 hdi uz neni tak maly vuz a stejne za ty 4-4.5 litru jezdit dokaze pomerne s prehledem, ale vskutku je to offtopic.VS* píše:větší auto s použitelným motorem by nebylo? tady se řeší superb, mondeo atd a né takové zprominutím "chcíplotiny"Quickill píše: 206 sw 1.4 hdi
s litrovým yarises jsem taky jel za 4.5l benzínu ale nejde to porovnat s autem velikosti mondea
Kdy ja jsem z tech benzinu nejaky nesvuj, ale koukal jsem na nabidku vw u toho znameho a ma tam predvadecku toho golfa v nafte, vybava highline s 1.6 tdi, ma to najeto cca 15k km jestli si dobre pamatuju a prodavaji to za 485 taliru. Myslim ze cena by sla jeste srazit. Co rikate na ten 1.6 tdi, co tam davaji? Neni to slabe na to auto? Radsi bych asi 2.0 tdi ale ty tam predvadeci nemaji a novej vyjde asi na 570 + kdybych chtel neco do vybavy navic.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
1.6TDI bych nechctěl, protože 5MT je krutě málo. Když jsi psal, že dálnice cca 160kmh, tak to točí krutě moc. 1.6TDI jedině s DSG nebo jako 4x4, kde je tuším 6MT.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time