Ford Focus ST vs. Kia Ceed GT
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford Focus ST vs. Kia Ceed GT
Já bych šel do GolfuR, ale podle sčotu mi to vyšlo na 1,33mio...což je asi mimo tazatelův rozpočet rovnou 2x
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vrooom: já jsem to gti tu neuváděl kvůli ostrosti, ale právě kvůli zábavě, kterou lsd u předokoly přináší (aspoň z mýho pohledu). Ale už jsem asi dost ot, tak už mlčím...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jen si dovolím tiše upozornit, že za podobné peníze jako Focus ST už je i Astra OPC, a to je opravdu vynikající svezení:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... lne-dobra/
To by asi byla moje volba.
Jinak pokud by to opravdu bylo jen Ford vs. Kia, ocituju sám sebe:
V době kdy evropské značky začaly do cenově dostupných vozů montovat kotoučové brzdy, rozvody DOHC a pětirychlostní převodovky, tak v Koreji se nanejvýš snažili metodou pokus/omyl vyšlechtiti silnějšího osla, který donesl vědro vody ze studny o pár metrů dál, než padl.
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... lne-dobra/
To by asi byla moje volba.
Jinak pokud by to opravdu bylo jen Ford vs. Kia, ocituju sám sebe:
V době kdy evropské značky začaly do cenově dostupných vozů montovat kotoučové brzdy, rozvody DOHC a pětirychlostní převodovky, tak v Koreji se nanejvýš snažili metodou pokus/omyl vyšlechtiti silnějšího osla, který donesl vědro vody ze studny o pár metrů dál, než padl.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ac jsem velkym priznivcem fordu, tak kdyz bych kupoval rychlej fwd hatch, tak jdu bud do golfa gti+performance nebo rovnou do golfa R.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
taky bych se klonil ke G VII R
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KIA aktuálně nabízí program 777(http://www.kia.com/cz/content/program-kia-777/), v rámci kterého jsou garančky a kondiční prohlídky na GT zadarmo pro dobu 7 let nebo 150000km, takže diskuze o servise ford vs. Kia je asi zbytečný.
Presne Co je dobry, tak nikdy neni levny nebo zadarmo, svata pravdařidičBOB píše:Všechno, co je zadarmo, je nahovno.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Moje fwd volba by taky byla G VII GTi s performance paketem. Jeste sem nevidel nebo necetl test kde by s tim autem nebyli spokojeni
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
jeden, ktery zrovna dobre nevyzniva
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou