Tak na Omegu je znalec jeden člověk na jiném fóru,kterých jich měl za poslední roky asi 4,vždy se jednalo o MV6 a většinou si to předělal na LPG a byl spokojený.Spotřeba u kombi byla cca 12-14 lpg při běžném jízdě.Samozřejmě Omega je komfortní jako prase.Já používám Astru a mě to vyhovuje.Možná by Tobě stačila Astra v kombi.
Ale,nejsem nějakej fanatik Oplu,takže spíš Ti doporučuji studovat bazos.cz a hledat auto dle stavu a ne dle preferencí značek.A dát si pozor na problémové motory a ročníky.Každý druh vozu je má.Většinou jsou to první ročníky nové generace.
Výběr prvního auta
Re: Výběr prvního auta
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Posledních 20 let máme v rodině především jp auta nikdy s elektronikou problém nebyl. Ani u mého současného Legendu, který jí má vcelku dost.MetalCore píše: Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude
Problému s elektronikou bych se mnohem více bál u těch Opelů nebo čehokoliv z Francie.
2.9T RWD
Tak u Francouzů je to všeobecně známoHondaMan píše:Posledních 20 let máme v rodině především jp auta nikdy s elektronikou problém nebyl. Ani u mého současného Legendu, který jí má vcelku dost.MetalCore píše: Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude
Problému s elektronikou bych se mnohem více bál u těch Opelů nebo čehokoliv z Francie.
Radši cestovat čtyřicítkou a dožít se osmdesátky, než naopak.
U aut to tolik neplatí.MetalCore píše: Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude
¨PaTaK píše:U aut to tolik neplatí.MetalCore píše: Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude
Aha..
Radši cestovat čtyřicítkou a dožít se osmdesátky, než naopak.
Zdravím hledám auto na začátek přemýšlím o koupi tohodle vozu prosím poradte díky : http://vw-passat.autobazar.cz/inzerat/8 ... apalcen-e/ Nebo jiné značka Vw bud golf 4 nebo Passat Cena do 40000 Kč