BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Re: BMW 318d vs 320i
Presne ten Prestige balik je to, co ja chcem. Plus nejake dalsie drobnosti, ako napr. 230V zasuvka, airbagy vzadu, delene zadne operadla a otacave svetla do zakrut.
Toto vsetko som mal v Passatovi, potesi ma to aj v novom aute.
Preto skor inklinujem k neskladovemu vozidlu, kde si to poskladam podla seba. A verim, ze dostanem nejaku slusnu koncernovu zlavu, co je pri uz zlavnenych autach tazsie. No ved budem vediet neskor, dnes tam mam v plane ist.
Inac to 3xx BMW by bolo bez vacsiny tych specialit, ziadne xenony, ziadne natacanie, ziaden servotronic, ani parkovacie senzory vpredu nie. Skratka by som sa citil menej komfortne.
Toto vsetko som mal v Passatovi, potesi ma to aj v novom aute.
Preto skor inklinujem k neskladovemu vozidlu, kde si to poskladam podla seba. A verim, ze dostanem nejaku slusnu koncernovu zlavu, co je pri uz zlavnenych autach tazsie. No ved budem vediet neskor, dnes tam mam v plane ist.
Inac to 3xx BMW by bolo bez vacsiny tych specialit, ziadne xenony, ziadne natacanie, ziaden servotronic, ani parkovacie senzory vpredu nie. Skratka by som sa citil menej komfortne.
Tak ak by bol taky velky rozdiel vo vybave nie je o com.
Pokud nejezdíš 100% jen přes den, tak auto bez xenonů bych nechtěl. Rozdíl při jízdě v noci je zásadní. Už několik aut mám bi-xenony a je to super věc bez který už nechci v noci řídit. To bych raději oželel spoustu jiných věcí.
Auto bez xenonů bych už taky nechtěl (jízdě za tmy se minimálně v období cca listopad-únor nevyhne snad nikdo). Jenom bych nebyl tak kategorický ohledně bixenonů. Asi bude záležet na tom, kde se jezdí, ale při dnešním provozu na hlavních tazích dálkový světla využiju minimálně. Navíc mi v dálkových světlech nepřipadá rozdíl mezi klasikou a xenonem tak markantní jako u potkávaček. Ale u probíraných aut je to asi jedno, dneska už většinou platí xenon=bixenon.
Tak tak, pokial viem vsetky premiove znacky uz ponukaju vylucne bixenony.
A tiez suhlasim ze prinos xenonov je hlavne pri stretavackach. Pri dialkovych je to super ak je adaptivna dlzka svetelneho kuzela.
A tiez suhlasim ze prinos xenonov je hlavne pri stretavackach. Pri dialkovych je to super ak je adaptivna dlzka svetelneho kuzela.
Re: BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Tak som bol dnes v Audi.
A4 mi vnutorne pride vacsia pre sofera ako BMW 3xx, pohodlnejsie som mal ruky pri soferovani.
Akurat na rozdiel od BMW a ich 16% zlavy tu na nove auto dostanem iba 5%.
Ak beriem do uvahy A4 Prestige 1,8 TSFI 125/170, ktora ma v sebe podstatnu cast vybavy, ostanu mi este 4 veci, ktore by som chcel - metaliza, delene sedadla vzadu, parkovaci senzor aj vpredu a adaptivne svetla úpri odbocovani.
Ak si naskladam cenu v konfiguratore, tak za vyssie 4 body musim doplatit 2200E. Co nehrozi.
Ak si vyberiem cisto vozidlo bez tych styroch veci, cena je presne v limite. Na chlp.
To sa mi radsej oplati skladove vozidlo, ktore ma vybavu Prestige, vyhovujucu metalizu, sportove sedadla a volant, pocitac, dazdovy senzor, delene sedadla, nejake odkladacie priestory, listy, 10 reprakov, vak a pod. Z toho by mi vzali 17 palcove disky, dali zlavu nejakych 14% a som presne v limite. Len stale nemam 2 veci, ktore chcem - adaptivne svetla a parkovaci senzor vpredu.
Alebo ozeliem motor, pojdem do 1,8 TSFI 88/120, dam si tam komplet vybavu aku chcem (vsetky 4 body), navyse zadne airbagy, bederne opierky, slnecne roletky, sklapatelne zrkadla. Cize komfort ale slaby motor.
Ak si pozeram dizle na sklade , tak v limite by som bol aj s 2.0 TDI 105/143, pri tejto konfiguracii by som mal Prestige a nejake drobnosti navyse, aj metaliza, aj delene sedadla. A opat nie natacacie svetla a senzor vpredu.
A4 mi vnutorne pride vacsia pre sofera ako BMW 3xx, pohodlnejsie som mal ruky pri soferovani.
Akurat na rozdiel od BMW a ich 16% zlavy tu na nove auto dostanem iba 5%.
Ak beriem do uvahy A4 Prestige 1,8 TSFI 125/170, ktora ma v sebe podstatnu cast vybavy, ostanu mi este 4 veci, ktore by som chcel - metaliza, delene sedadla vzadu, parkovaci senzor aj vpredu a adaptivne svetla úpri odbocovani.
Ak si naskladam cenu v konfiguratore, tak za vyssie 4 body musim doplatit 2200E. Co nehrozi.
Ak si vyberiem cisto vozidlo bez tych styroch veci, cena je presne v limite. Na chlp.
To sa mi radsej oplati skladove vozidlo, ktore ma vybavu Prestige, vyhovujucu metalizu, sportove sedadla a volant, pocitac, dazdovy senzor, delene sedadla, nejake odkladacie priestory, listy, 10 reprakov, vak a pod. Z toho by mi vzali 17 palcove disky, dali zlavu nejakych 14% a som presne v limite. Len stale nemam 2 veci, ktore chcem - adaptivne svetla a parkovaci senzor vpredu.
Alebo ozeliem motor, pojdem do 1,8 TSFI 88/120, dam si tam komplet vybavu aku chcem (vsetky 4 body), navyse zadne airbagy, bederne opierky, slnecne roletky, sklapatelne zrkadla. Cize komfort ale slaby motor.
Ak si pozeram dizle na sklade , tak v limite by som bol aj s 2.0 TDI 105/143, pri tejto konfiguracii by som mal Prestige a nejake drobnosti navyse, aj metaliza, aj delene sedadla. A opat nie natacacie svetla a senzor vpredu.
Este som si skusil vyskladat BMW do porovnatelnej vybavy, ako je Prestige. Tak ak do 320i pridam bluetooth, alarm, vyhrievane sedadla a zvysne veci, ktore su aj v Audi Prestige (okrem bixenonov), a pridam tam delene sedadla a metalizu, tak som zhruba na rovnakej sume a vybave, ako tie skladove vozidla. Teda az na xenony.
Ale vnutri je to pre mna v BMW o nieco menej komfortne, kedze stredova opierka a aj opierky na dverach (kde mam polozene ruky) su u Audi podstatne lepsie.
Ale vnutri je to pre mna v BMW o nieco menej komfortne, kedze stredova opierka a aj opierky na dverach (kde mam polozene ruky) su u Audi podstatne lepsie.
ježyšmarjá, dyž mám limit na koupi služebáku, to je takovej problém si domluvit výbavu PŘESNĚ jakou chci, fakturu an firmu PŘESNĚ na limitní hodnotu a rozdíl doplatit keš ze svého?!?!
dyž sem dostával u předchozího zaměstnavatele Briketu I. (2006), tak jak si myslíš, že sm tam dostal 16" kola, xenony a pod. ?
dyž sem dostával u předchozího zaměstnavatele Briketu I. (2006), tak jak si myslíš, že sm tam dostal 16" kola, xenony a pod. ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
emkac adaptivne svetla v A4 nie su bezne preto ich nebudu mat ziadne skaldovky.
Co sa tyka vybavy skladoviek 1.8 TFSI a 2.0 TDI bude to to iste - 1.8 TFSI je v SR ale iba jedna takze treba sa rozhodnut.
Adaptivne svetla su fajn ale ja by som ich za nutnost nepokladal, ja by som vzal tu 1.8 skaldovu aj s 17 diskami, ma stat nejak 31300, tych 300 snad das dole este
To auto je v tomto zozname, cena ssamozrejme s R17
http://w3.audi.sk/_cms/docs/Audi_akcia_ ... ktober.pdf
Co sa tyka vybavy skladoviek 1.8 TFSI a 2.0 TDI bude to to iste - 1.8 TFSI je v SR ale iba jedna takze treba sa rozhodnut.
Adaptivne svetla su fajn ale ja by som ich za nutnost nepokladal, ja by som vzal tu 1.8 skaldovu aj s 17 diskami, ma stat nejak 31300, tych 300 snad das dole este
To auto je v tomto zozname, cena ssamozrejme s R17
http://w3.audi.sk/_cms/docs/Audi_akcia_ ... ktober.pdf
bych radši jezdil sociálkou s manuální klimou než tohle udělatpavproch píše:ježyšmarjá, dyž mám limit na koupi služebáku, to je takovej problém si domluvit výbavu PŘESNĚ jakou chci, fakturu an firmu PŘESNĚ na limitní hodnotu a rozdíl doplatit keš ze svého?!?!
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!