Dalsi auto - kterym smerem?
Re: Dalsi auto - kterym smerem?
Na náklaďáky by sehlukové limity měly vztahovat také. To zase padni komu padni - včetně Ferek nebo Astonů
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Aby pak nezakázali nafťáky uplně.
A k tématu. Taky bych se k FWD už nevrátil, ale je to samozřejmě každého volba. Při tom budgetu je 330i asi jediná možnost jak si polepšit a splnit všechny podmínky výběru. Jinak Z3C 3,0i.
Nebo počkat až se poměr uvolnitelné finance x ceny 130i srovnají, což by při spoření a padání cen nemuselo trvat zas tak dlouho.
HH beru jen jako takovou náhražku k zadokolce. CTR i Clio jsou určitě dobrá volba a lepší bude člověk asi těžko hledat, ale je to krok zpět.
Tuhle jsme byli pojezdit jeden kopec jako trénink na závody. Lítali jsme nahoru dolu, zkoušeli, měnili si auta. Sunny už jsem postoval v jiným threadu tak jen v rychlosti. Asi 205k, lehce pod tunu, krátká skříň, zašpérováno. Stovka za 5,8s změřeno. Na motor mi ujíždí, kdy si vzpomene , ale jinak mi to přišlo v porovnání s BMW trošku nezajímavý. Je to teda jediná řádně zašpérovaná předokola, kterou jsem mohl kdy pořádně projet a navíc jsem přesvědčenej, že by to chtělo změny na geometrii, ale i s přihlédnutím k těmto okolnostem ne. Prostě ne.
A k tématu. Taky bych se k FWD už nevrátil, ale je to samozřejmě každého volba. Při tom budgetu je 330i asi jediná možnost jak si polepšit a splnit všechny podmínky výběru. Jinak Z3C 3,0i.
Nebo počkat až se poměr uvolnitelné finance x ceny 130i srovnají, což by při spoření a padání cen nemuselo trvat zas tak dlouho.
HH beru jen jako takovou náhražku k zadokolce. CTR i Clio jsou určitě dobrá volba a lepší bude člověk asi těžko hledat, ale je to krok zpět.
Tuhle jsme byli pojezdit jeden kopec jako trénink na závody. Lítali jsme nahoru dolu, zkoušeli, měnili si auta. Sunny už jsem postoval v jiným threadu tak jen v rychlosti. Asi 205k, lehce pod tunu, krátká skříň, zašpérováno. Stovka za 5,8s změřeno. Na motor mi ujíždí, kdy si vzpomene , ale jinak mi to přišlo v porovnání s BMW trošku nezajímavý. Je to teda jediná řádně zašpérovaná předokola, kterou jsem mohl kdy pořádně projet a navíc jsem přesvědčenej, že by to chtělo změny na geometrii, ale i s přihlédnutím k těmto okolnostem ne. Prostě ne.
RWD
Alfa GT 3.2. Koupíš jí levně, není jich moc, skvělý motor a u baráku ti to nikdo nešlohne ani nepoškrábe (narozdíl od Mer, BMW apod).
Nevýhoda je jasná, přední náhon, ale když doděláš Q2 tak to není tak špatné. V podmínkách nic o zadním náhonu ani nemáš.
Nevýhoda je jasná, přední náhon, ale když doděláš Q2 tak to není tak špatné. V podmínkách nic o zadním náhonu ani nemáš.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Diky vsem za nazory
Ta 130i je proste porad strasne draha, k cemuz prispiva dost casto obrovska vybava kterou v aute nepotrebuju. O tom padani cen bych si nebyl tak jistej, je dost lidi s e36, e46 kteri zkusili e90 a radsi chteji 130i...Ceny ale budu sledovat a kdyby to vyslo tak bych velmi rad zustal u zadokolky, akorat si myslim ze ten pomer nasetreny penize x cena 130i neprijde pro me dost brzo.
Z3 me nejak netahne, nevim proc...o moc vic by se mi libila Z4 s trilitrem, ale to je mimo jak cenove, tak stanim na sidlisti..
Ta 130i je proste porad strasne draha, k cemuz prispiva dost casto obrovska vybava kterou v aute nepotrebuju. O tom padani cen bych si nebyl tak jistej, je dost lidi s e36, e46 kteri zkusili e90 a radsi chteji 130i...Ceny ale budu sledovat a kdyby to vyslo tak bych velmi rad zustal u zadokolky, akorat si myslim ze ten pomer nasetreny penize x cena 130i neprijde pro me dost brzo.
Z3 me nejak netahne, nevim proc...o moc vic by se mi libila Z4 s trilitrem, ale to je mimo jak cenove, tak stanim na sidlisti..
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Ex Fun: že se zrovna tady dočtu takové připomínky, to bych nečekal. Kvalitní laďák je rajská hudba, výfuk dodá autu úplně jiné grády.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ta Alfa GT nevypada spatne ale vubec nic o ni nevim - jak moc je to pohodlny /ostry? Pusobi na me spis rychlym a zaroven pohodlnym dojmem - neco jako e46 330i. Hledam spis ryzi zazitky nez luxus nebo vyjimecnost, nabizi to GT? Vim ze Brera urcite ne..je tam velkej rozdil?
Pokud jo, na co se divat - nejaka zmena v prubehu vyroby ovlivnujici zabavu / spolehlivost? Trpi to auto na neco? Drahej olej a spotreba me pri tom najezdu nevadi, spis jestli na nasich silnicich nebudu menit horni ulozeni tlumicu kazdej druhej mesic apod.
Kdyztak prosim hod nejakej link kde je tohle info pohromade jestli nejakej takovej je
Pokud jo, na co se divat - nejaka zmena v prubehu vyroby ovlivnujici zabavu / spolehlivost? Trpi to auto na neco? Drahej olej a spotreba me pri tom najezdu nevadi, spis jestli na nasich silnicich nebudu menit horni ulozeni tlumicu kazdej druhej mesic apod.
Kdyztak prosim hod nejakej link kde je tohle info pohromade jestli nejakej takovej je
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
all show no go?M.Z. píše:Ex Fun: že se zrovna tady dočtu takové připomínky, to bych nečekal. Kvalitní laďák je rajská hudba, výfuk dodá autu úplně jiné grády.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
eda: drž se pro Tvé zadání RWD... zkusit můžeš cokoliv, ale nakonec to bude jen nevydařený experiment, po kterém se zase vrátíš k RWD
v podstatě máš na výběr - racionálnější a méně zábavnou variantu - výměnu za E46 330i,
nebo méně racionální, ale mnohem zábavnější variantu - poladit si k obrazu svému E36. Zrovna D1,8T má s tímto velké zkušenosti.
P.S. upravit pokud možno stylem more go
v podstatě máš na výběr - racionálnější a méně zábavnou variantu - výměnu za E46 330i,
nebo méně racionální, ale mnohem zábavnější variantu - poladit si k obrazu svému E36. Zrovna D1,8T má s tímto velké zkušenosti.
P.S. upravit pokud možno stylem more go
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
A co takto e46 325ti compact? Je to takova 130i pro chude. Urcite se bude dat sehnat relativne levne a zbyvajici penize pujdou dat do uprav podvozku. Samozrejme, nema to ten vykon, co 130i, ale svezeni to je pekne. To auto ma pekne kratkou prevodovku, takze tech 190 k docela staci.
Navic je to auto, ktereho si na sidlisti nikdo nevsimne.
EDIT: koukam, ze uplne za levno se to moc koupit neda, ale do limitu se to vleze
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Navic je to auto, ktereho si na sidlisti nikdo nevsimne.
EDIT: koukam, ze uplne za levno se to moc koupit neda, ale do limitu se to vleze
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Variantu ladění e36 jsem vynechal. Je to házení peněz do kanálu.
RWD