BMW E36
Re: BMW E36
Jede to hezky, prijde me ale ze podovzek by snesl o dost vetsi vykon. Jaky mas ted parametry vykon/vaha? Predpokladam ze mas m50b25 singl vanos?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
kdyz se tu resi vykon, tak se optam na jednu vec. nekde jsem se docetl, ze se na M52b28 dava sani z M50TUB25. slysel jste o tom nekdo?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo, jako majitele M52b28 me to zajimalo. Da se ziskat par koni nahore (nejcasteji se rika 18koni) za cenu ztraty kroutaku dole. Samotna vymena sani neni uplne ono, chce to i upravu jednotky. Vetsina lidi co to delala pak davala i dalsi upravy - svody, vyfuk, posunuti omezovace az po vetsi vstrikovace apod. Jeste tusim neco prida zaslepka ASC.
EDIT: pokud si uzivatele "francis" s nekym nepletu tak ten tusim ma 323i compact se sanim s 2.5i, mohl by napsat vic
EDIT: pokud si uzivatele "francis" s nekym nepletu tak ten tusim ma 323i compact se sanim s 2.5i, mohl by napsat vic
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
francis 323ti urcite nema, to je nekdo jiny
ale jinak je to asi velke bastleni, jak to tak posloucham. jaky ten M52b28 vlastne je? kdysi davno jsem jel jen v e46 328i a prislo mi to tehda jako supersport. co jsem ale cetl, tak to je spise pohodar, zadny tocivy sportovec.
ale jinak je to asi velke bastleni, jak to tak posloucham. jaky ten M52b28 vlastne je? kdysi davno jsem jel jen v e46 328i a prislo mi to tehda jako supersport. co jsem ale cetl, tak to je spise pohodar, zadny tocivy sportovec.
Autoforum.cz
Motám se kolem sériovýho výkonu. Je to bez VANOSu, takže dole celkem mrtvola. Už jsem dlouho nevážil, ale bude to kolem 1250kg.
Teď už se snad dostane na výměnu stálýho převodu, tak by to proti kopci mělo jet líp.
Teď už se snad dostane na výměnu stálýho převodu, tak by to proti kopci mělo jet líp.
RWD
Je to jak rikas, spis silnej motor ve strednich otackach, nahore mu prave chybi to otevreny sani aby mohl lip dychat. Maximalni vykon je v 5300 otackach...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Eda to shrnul myslim docela dobre, co se o swapu sani z m50 obvykle pise a jaky jsou s tim zkusenosti. imho to chce soucasne i upravu ridici jednotky. Jeste se taky nekdy vyndava restriktor z airboxu (DEBAFFLE AIRBOX) a oddeleva ten "snorchl" pred airboxem kvuli vetsimu prutoku vzduchu.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
d1,8t: Vypadá, že to sedí jak přibitý, pěkný video! Koukal jsem i na video z hor a docela mě inspirovala ta práce s volantem, s jakým klidem se dá dobře kontrovat, mně tam ty ruce lítaly mnohem víc A to asi není správně.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Hmm, tak s odstupem let mi ta práce s volantem přijde nedobrá. Aspoň člověk vidí, že nestagnuje.
Podvozek teď funguje velmi dobře, povedlo se doladit, mám z něj radost.
Ještě vykopíruju spec. list.
Podvozek teď funguje velmi dobře, povedlo se doladit, mám z něj radost.
Ještě vykopíruju spec. list.
- XYZ pro M3, štelování výšky, tuhosti, odklonů
- Stabilizátory M3 + Powerflex
- Excentrický silentbloky předních ramen Powerflex určený pro M3
- Kola 6,5J R15, 5,7 kg/ks
- Federal RS-R 205/50 R15
- LSD origo
A k vnímání auta přispívající:
- Sparco Sprint
- Schrot 4 bod
- Volant 330mm
RWD