úplně to vidím........nová Mazda,Deli a 10ti kilovej kýbl gumoasfaltukazysvjet píše:tu mazdu bych natrel gumoasfaltem. minimalne zespoda, at to nerezne. a vystrikat dutiny.
nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Niko nadžanel ko kerdža
Já si říkal, že to jde nějak moc snadno... až dorazil mail z matky, kde bylo mimo jiné "NOT" takže Mazda nebude
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
nevěš hlavu, pošli mejlem foto Cruze a je to doma
Niko nadžanel ko kerdža
Cim to, ze me to neprekvapuje Ale jak pravi klasik, neni vetsi chyby nez prestat zkousetDeli píše:Já si říkal, že to jde nějak moc snadno... až dorazil mail z matky, kde bylo mimo jiné "NOT" takže Mazda nebude
Coz me privadi k myslence, ze jste na to vlastne sel spatne. Chtelo to hrat vice psychologicky a sokovat nejakym totalnim nesmyslem (treba Lada Kalina v plne vybave, tedy incl. nahradni auto na vleku ), ktery by si nic jineho neho "NOT" nezaslouzil. A teprve kdyz by se tak stalo, prehodit to na Mazdu. To kdyz by videli, tak by si rekl: Je to sice hloupy napad, ale ve srovnani s tim prvnim...
Priste.
Jaky tedy mate alternativni scenar?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Předpokládám že stříbrná Oktávka s 2.0 TDI, Ambiente výbavou a pár extras...
2.9T RWD
Laguna
Inak nezabudlo sa na Jettu?
Inak nezabudlo sa na Jettu?
nevím co výjde dehtová RS...
jinak co naděláš kup golfa v dehtu
jinak co naděláš kup golfa v dehtu
Slow and serious
Problém Golfu, Jetty i Okty je ten, že v konfiguraci jako měla Mazda bude stát tak 700.
Za 550 koupí holou 2.0 TDI nebo 1.6 TDI a výbavu (bez sporáku, s fialkama na pěkných kolech).
Za 550 koupí holou 2.0 TDI nebo 1.6 TDI a výbavu (bez sporáku, s fialkama na pěkných kolech).
2.9T RWD
600 ceníkových elegance 2.0 TDI plus nějaké extras. slevu 50 dostane bez problémů a jezdí...HondaMan píše:Problém Golfu, Jetty i Okty je ten, že v konfiguraci jako měla Mazda bude stát tak 700.
Slow and serious
Problém není Mazda jako taková, problém je nové auto Protože se bude zeštíhlovat jedna sestra a zbyde tam pár aut a min. jedno tim pádem půjde asi k nám... A já se tak těšil na 110kw a vyhřejvané čelní sklo A zase budu mít něco proprděného po někom Jako o výbavu strach nemám, protože větší social už to být nemůže, ale mam trochu hrůzu z toho, aby to nemělo třeba 66kw, to už by mě si vážně odvezli A tak jsem se na toho sedana těšil
Jinak když jsem si složil Octu, tak jsem byl kolem 630tis
Jinak když jsem si složil Octu, tak jsem byl kolem 630tis
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III