Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 1.4TSI vs. A3 1.8TSI, obojí 6MT, 4x4
Já bych šel do 1.4TSI, protože nebudeš muset shánět nálepky slabší motorizace...
chlopi, vy mi teda dáváte....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Míň špatná volba bude snad ten Tiguan. Tak jsem si otevřel aktuální konfigurátor a cena za 1.4TSI 4x4 je teda hodně odvážná. Kolik bude sleva? 20%? Nevím, jestli to jsou dobře vyhozený peníze.....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
20? když se na Tiguana čeká 3 a více měsíců??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já bych bral z těchto dvou určitě Tiguana (novější, modernější). Předpokládám, že ženě nejde o to, jak to jezdí (jinak by nikdy nemohli být v uzším výběru tato auta) a tak je správnou volbou to s komfortnějším nastupováním.
AWD
Ohledně toho 2.0 TSI v Tiguanu, nedávno ho testovali zde, ale s DSG:http://www.autotube.cz/autotest/2539-vo ... video.html
na spritmonitoru sou 3kousky Tiguana 2.0TSI 132kW s půměrem skoro jedenáct na sto, 1.4TSI tam není ani jeden.
asi to fakt bude ten tiguan, uvidíme jestli ještě nedojde ke změně názoru po jízdní zkoušce...
asi to fakt bude ten tiguan, uvidíme jestli ještě nedojde ke změně názoru po jízdní zkoušce...
Přiznám se, že se mi nechce číst to od začátku..... Když teda vezmem Tiguan jako míň špatnou variantu, tak proč 1.4TSI? Nešlo by v nějaký kompromisní konfiguraci nebo skladovce 2.0TFSI? Jako že to bude žrát míň? Nebo bude nižší povinný?
Od kamoše rodiče maj Tigiho předFL 1.4 TSI 110kw fečtyřkolu a s fofrklackem a desítečka v kombinaci tam je jak vyšitá
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
v pondělí se deme (oba) povozit, u jednoho z velkých koncernových prodejců mám domluvenou jízdu s A3 1.2TSI, z ní přesedneme do Yettiho 2.0TDI a z něj do Tiguana 2.0TDI, takže bude možnost přímého srovnání pocitu ze sezení, interiéru a částečně i jízdy (nemluvím o motorizaci!) .... sněhomuž se vrátil do výběru kvůli rozměrům - je přesně o 20cm kratší než tiguan...