HondaMan píše:Gratuluji k jízdním dojmům, ale mám obavu, že s oběma vozy jsi v tomhle vlákně mírně OT
nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
RWD
Už mu někdo řekl, ať nedělá krávu a koupí si tu Lagunu III?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
říkal a už jsem tu vysvětloval, že to nejde
a jinak začátkme týdne to půjde do matky na schálení a když to projde, bude Mazdice3 s 2.2, 150k Za něco málo přes půl mega s daní, je to IMHO hodně slušná nabídka... jak já se těšim
a jinak začátkme týdne to půjde do matky na schálení a když to projde, bude Mazdice3 s 2.2, 150k Za něco málo přes půl mega s daní, je to IMHO hodně slušná nabídka... jak já se těšim
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To bude zklamani, az prijde odpoved: Gratulujeme Vam k Vasemu vkusu, ale Octavia II 2,0 TDI je take pekne auto
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nestrašte ale stát se to může, už jedno japonské auto bylo zamítnuto, ale bylo mimo limit a bylo větší, navíc mě mají všichni rádi, tak si myslím, že to nebude problém
A konec konců já bych zvládl i tu Octu, ale radši bych Mazdu...
A konec konců já bych zvládl i tu Octu, ale radši bych Mazdu...
Proč Deliho rozmazlovat dvoulitrem, když i 1.6TDI CR jedepjanda píše:To bude zklamani, az prijde odpoved: Gratulujeme Vam k Vasemu vkusu, ale Octavia II 2,0 TDI je take pekne auto
2.9T RWD
To bych byl na tom podobně, jako teď, jen by to už mělo nějakou výbavu A neni nic horšího, než se ve 120-ti na dálnici snažit zrychlit do kopce - to je hrůza Tohle bude mít kilčo za 9.2 a Vmax přes 200, tj. lepší čísla, než 320i a s tou se celkem dalo jezdit Už aby to bylo
POV: 7572,-
HAV: 12960,-
za rok, co myslíte, je to ok?
Asi nemáte někdo Mazdu3 teď někdy kupovanou, co?
HAV: 12960,-
za rok, co myslíte, je to ok?
Asi nemáte někdo Mazdu3 teď někdy kupovanou, co?
POV je raketa. HAV mi přijde docela v pohodě, ale asi by s tím uměli také hýbnout.
To je na leasing?
Flotilové pojistky by měly být někde na 40 - 50% těchto cen... Teď tu mám nabídku na pojištění flotily 40 aut a Boxer s 2179ccm má povko 3266kč při limitu 35/35mil nebo 3479kč při limitu 100/100mil. Obojí od Allianz.
To je na leasing?
Flotilové pojistky by měly být někde na 40 - 50% těchto cen... Teď tu mám nabídku na pojištění flotily 40 aut a Boxer s 2179ccm má povko 3266kč při limitu 35/35mil nebo 3479kč při limitu 100/100mil. Obojí od Allianz.
2.9T RWD
úvěr a neni to flotila
a jinak se asi bude řešit 2.2 ale hraju to na to, že to vyjde líp jak Octa 1.6 TDI
a jinak se asi bude řešit 2.2 ale hraju to na to, že to vyjde líp jak Octa 1.6 TDI