Čo dalej po E46?
Re: Čo dalej po E46?
@Koubes: s tím neděláním plynu to není tak jistý, bo vím, že měl/má višňu a ta to přemapování pedálu plynu prý umí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tady máš, jak vypadá naše auto:Snowman000 píše:Jo tak poFL hlavne sedan je urcite krajsi ale v spravnej farbe ani preFl uz nie je v mojich ociach tak pfuj
A to spravanie N53 zazit fakt netuzim...uz moja EU4 je oproti staremu dobremu lanku (Lupo) katastrofa...
Je to Montego Blau
Naposledy upravil(a) Koubes dne pon 21 dub 19:57, celkem upraveno 2 x.
pp: tak to nevím, bo jsem s ním dlouho nemluvil...
myslím, že na bmwklubu o tym psal, že višňu má...
Tohle ta tva 325 taky zvladne, ne?Snowman000 píše:Tak 325i su cca o 2000ojro nizsie, a taka co by mala motorschaden a najlepsie aj difschaden, by mohla ist este dolu viac
Alebo 130i ked tak na nu pozeram, jak sa s nou da hrat
Ahhh...zacarovany kruh...este ze tie prachy este zatial nemam
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Koubes: Diky za foto...velmi pekna farba a poFL je fakt mozem povedat, ze pekna skoda ze v inych ohladoch uz je to niekde inde...horsie...
Kola su tam ake? 17???
To Vrooom: Tak toto mi rozhodne nedokaze, urcite nie s takym nadhladom (nie len tym ze nemam LSD) a na 225kach 17" to uz ma malo koni...taktiez jej chyba urcita lahkost a akcnost v najazde...predsa len tam mam obyc podvozok...
Ked som si ju kupil bol som nadseny, predsa len som prechadzal z dechtoveho Passatu, ale po troch rokoch (a kym realne budem kupovat...) som sa dostal uz na ten hnusny a voci mojmu autu nevdacny bod, ked by clovek chcel zase nieco viac, vie co chce a nechce...
Ideal by bol dizajn, interier, kvalita, nadrz, velkost, vaha z E46 a motor, podvozok, brzdy, charakter z E87...
Kola su tam ake? 17???
To Vrooom: Tak toto mi rozhodne nedokaze, urcite nie s takym nadhladom (nie len tym ze nemam LSD) a na 225kach 17" to uz ma malo koni...taktiez jej chyba urcita lahkost a akcnost v najazde...predsa len tam mam obyc podvozok...
Ked som si ju kupil bol som nadseny, predsa len som prechadzal z dechtoveho Passatu, ale po troch rokoch (a kym realne budem kupovat...) som sa dostal uz na ten hnusny a voci mojmu autu nevdacny bod, ked by clovek chcel zase nieco viac, vie co chce a nechce...
Ideal by bol dizajn, interier, kvalita, nadrz, velkost, vaha z E46 a motor, podvozok, brzdy, charakter z E87...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jj 17-ky. Chtělo by to o palec větší. Ale to já neřeším.
já to taky koupil na 17" a dva roky mi to bylo úplně jedno.... a pak nastal ten okamžik, o kterém píše snow výše.... a už tam mám 18"....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No neviem, ci je to len ich dizajnom, ale vyzeraju jak 16...ta E90 je fakt strasne nevdacna v tomto teda...
PP...no slusny pohrebacik, kola mu fakt sedia
PP...no slusny pohrebacik, kola mu fakt sedia
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
chapem to spravne, ze e46 je podla vas ultimatne 3er bmw ked chcem aspon trochu freude am fahren ale zase nechcem investovat do M a podobnych specialit? Ja by som chcel niekedy v zivote vlastnit driver-friendly bmw ale ked vidim co sa robi s tymi novymi (328i je radovy stvrovalec? ) tak stracam nadej, pretoze kym by som to kupoval, e46 by uz tahali na 20 rokov - co je moc, a tie novsie uz len smeruju k horsiemu