Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové - malé, nenápadné, 4kolka

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

pavproch píše:...fčera sem měl možnost "si pozávodit" yetíka 1.8TSI na trase Frýdlant-Čeladná - a jede to fakt hezky....
celková délka úseku 2,5 km, z toho jsou třetina úzké zatáčky s omezením na 70, třetina rovně ale taky 70 a zbytek necelý kilometr s 90 kmh, kolem cesty obydlené baráky a samozřejmě tam jezdí i jiná auta
to mi řekni kde se tam dá závodit ? :(
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@beau ref gliwice vs. pomigliano: smrtelně vážně.... jestli v poslední době některý fiat vynikal nad ostatní kvalitou, tak to byly právě pandice z gliwic.... a to neříkám proto, že jednu mám doma.... kdysi sem měl tipo (já vím, to je prehistorie, ale...) vyrobené ve špagetově a .... nikdy více...

ref yeti jako dobrý stroj (a výhody ze značky pro mně vyplývající) - souhlas, nicméně asi se půjdu s tím projet (neviděli ste někdo někde předváděčku jetíka ve čtyřkolece a TSI? - u mého prodejce to sichr nebude, ten snad prozatím prodal jediné 1.8TSI - mýho bývalýho skautíka....

@vana: sem to myslel obrazně, sem ho dojel (proto sem viděl motorizaci) na sjezdu ze 4proudovky, hned po nájezdu směr čeladná předjel a pozoroval ve špíglu, jak se snaží uviset... snažil se usilovně ajelo mu to hodně pěkně....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Vana píše:
pavproch píše:...fčera sem měl možnost "si pozávodit" yetíka 1.8TSI na trase Frýdlant-Čeladná - a jede to fakt hezky....
celková délka úseku 2,5 km, z toho jsou třetina úzké zatáčky s omezením na 70, třetina rovně ale taky 70 a zbytek necelý kilometr s 90 kmh, kolem cesty obydlené baráky a samozřejmě tam jezdí i jiná auta
to mi řekni kde se tam dá závodit ? :(
Závodit se dá všude :D
Ain´t nobody got time for that
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Tak ja postupne pouzival n. pouzivam pet aut italskych znacek a ze bych pozoroval nejak zasadni rozdil mez „polskou” Pandou a temi ostatnimi z IT, to rict nemuzu. Vsechno ma sve musky, ale zase nikdy nic zasadniho... Ale mozna mam kliku, pouzival jsem leta letouci i dva Peugeoty a nikdy si nemohl stezovat...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

btw, ty dvě "serpentiny" mezi novou pizerkou a shellkou na čeladné sou na nějaké to závoděníčko jak dělané... je tam vidět, je to dost široké, fajny asfalt, výjezd směr frýdlant do dlůhe rovinky, kde uplatníš stádo pod kapotou....
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Yeti je jedina Skodovka o ktorej by som uvazoval pri vybere auta :D

P.S. Podla mna je uplne jedno kde sa Panda vyraba, nakoniec Opel Astra Classic sa vyraba v Polsku a kvalita je priamo katastrofalna...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

pavproch: tak to bych viděl právě naopak - zatáčky úzké, poněkud nepřehledné, snad jen ten asfalt je o.k.
nj je to věc názoru

jinak k tématu - Yeti by se mi taky líbil, ale to by nesměl mít aerodynamiku cihly
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ono to auto nebude mít velkej nájezd na dlouhých dálničních štrekách, takže cx=cihla až tak vadit nebude. Právě zvažuju, esli prodloužená záruka na 4roky bude stačit na 60kkm.... myslím, že by mohla
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak už mám nabídku na sněhomuže v ruce..... ač % slevy není tak zajímavé jako u Oftáky (prý je Fresh II akční model, na němž se i prodejce podílí výrazně nižší marží než u Oftáky), tak finální částka je výrazně níže než A3 nebo golf R. .... mně se to začíná líbit čímdáltímvíc.... :x

btw, čekačka je prý jenom 2měsíce
Odpovědět