Dobrý výběr, mám to na autě a spokojenost (najeto už mám přes 15kkm). Za ty peníze není co řešit a kvalita je už na velký řadě typerů odzkoušená. Normálně jezdím na cca 17 kliků od tvrda a je to i řekl bych pohodlný, na okruhu to pak zvedám na cca 5 kliků od tvrda a naklání se to opravdu minimálně. Pak dej vědět jaký budou dojmy. Už to pak bude chtít jen velký XYZ brzdy .d1.8t píše:V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
BMW E36
Re: BMW E36
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Zas bych z toho takovou vědu nedělal, navíc Dany z typer poradí (což je obrovská výhoda týhle koupě).Snowman000 píše:Hmmm, tak vysledok snad bude stat za to
No ja osobne by som na to nemal, tolko moznosti ako to nastavit (uplne posr*t)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No este tak rok a pojdu nove tlmice aj u mna na auto. Bolo by krasne si nastavovat auto podla podmienok, ktore ma cakaju no je to dailydrive takze zatial to u mna vyhravaju Koni FSD + seriove pruziny. Tak uvidime
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Už jsem s tím na jiným autě něco odjel, vyzkoušel různý nastavení. Ono nebylo moc co řešit. Jde to repasovat, jsou k dispozici náhradní díly, funguje to slušně. Danyho podpora je super. Konzultoval jsem s ním, že mám auto zhruba o 250kg lehčí a ještě bych chtěl 50kg ubrat. Poradil co vzít, možnost dodání měkčích per za cca 1500,-Kč na nápravu. Už se těšim, za dva týdny letim domů, tak se asi hned zavřu do garáže.jarka píše:Dobrý výběr, mám to na autě a spokojenost (najeto už mám přes 15kkm). Za ty peníze není co řešit a kvalita je už na velký řadě typerů odzkoušená. Normálně jezdím na cca 17 kliků od tvrda a je to i řekl bych pohodlný, na okruhu to pak zvedám na cca 5 kliků od tvrda a naklání se to opravdu minimálně. Pak dej vědět jaký budou dojmy. Už to pak bude chtít jen velký XYZ brzdy .d1.8t píše:V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
Velký brzdy zatím nechci, jedu kvůli převodům malý kola. Uvidíme co to bude dělat po změně stálýho převodu.
RWD
Ono i tech -250kg je slusnej upgrade brzd Mas nejaky lepsi opleteny hadice apod? V kombinaci s nejakejma ferodo deskama ani upgrade potreba nebude imho
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Hadice OEM, desky teď OMP Racing, před tím YellowStuff a ty ouempíčka se mi líbí víc.
RWD
D1.8T: Nebudeš k mání na nějakou projíždku teď o víkendu ? Docela by mě zajímala jak jede vykuchaná 325ka oproti nevykuchaný, jestli má cenu se do toho pouštět Btw, používáš nějaký díly z Mka ? Údajně je dobrý nahradit nějaký siláče předních ramenou - zlepší se cit v řízení ... Nevíš o tom něco ?
E36 325Ci
Eksen: vykuchání auta je obecně nejlepší upgrade, který na autě můžeš udělat a je to zadarmo . Pokud nevadí ztráta "trochy" komfortu tak směle do toho. Pokud se na 325 dá ubrat 250kg tak je to paráda a ucítíš to opravdu citelně.
Muzu se zeptat, jaky jsou ty OMP desky mimo okruh?d1.8t píše:Hadice OEM, desky teď OMP Racing, před tím YellowStuff a ty ouempíčka se mi líbí víc.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)