BMW E36

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW E36

Příspěvek od jarka »

d1.8t píše:V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
Dobrý výběr, mám to na autě a spokojenost (najeto už mám přes 15kkm). Za ty peníze není co řešit a kvalita je už na velký řadě typerů odzkoušená. Normálně jezdím na cca 17 kliků od tvrda a je to i řekl bych pohodlný, na okruhu to pak zvedám na cca 5 kliků od tvrda a naklání se to opravdu minimálně. Pak dej vědět jaký budou dojmy. Už to pak bude chtít jen velký XYZ brzdy :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Snowman000 píše:Hmmm, tak vysledok snad bude stat za to ;)
No ja osobne by som na to nemal, tolko moznosti ako to nastavit (uplne posr*t) ;))
Zas bych z toho takovou vědu nedělal, navíc Dany z typer poradí (což je obrovská výhoda týhle koupě).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

No este tak rok a pojdu nove tlmice aj u mna na auto. Bolo by krasne si nastavovat auto podla podmienok, ktore ma cakaju no je to dailydrive takze zatial to u mna vyhravaju Koni FSD + seriove pruziny. Tak uvidime ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

jarka píše:
d1.8t píše:V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
Dobrý výběr, mám to na autě a spokojenost (najeto už mám přes 15kkm). Za ty peníze není co řešit a kvalita je už na velký řadě typerů odzkoušená. Normálně jezdím na cca 17 kliků od tvrda a je to i řekl bych pohodlný, na okruhu to pak zvedám na cca 5 kliků od tvrda a naklání se to opravdu minimálně. Pak dej vědět jaký budou dojmy. Už to pak bude chtít jen velký XYZ brzdy :D .
Už jsem s tím na jiným autě něco odjel, vyzkoušel různý nastavení. Ono nebylo moc co řešit. Jde to repasovat, jsou k dispozici náhradní díly, funguje to slušně. Danyho podpora je super. Konzultoval jsem s ním, že mám auto zhruba o 250kg lehčí a ještě bych chtěl 50kg ubrat. Poradil co vzít, možnost dodání měkčích per za cca 1500,-Kč na nápravu. Už se těšim, za dva týdny letim domů, tak se asi hned zavřu do garáže. :D

Velký brzdy zatím nechci, jedu kvůli převodům malý kola. Uvidíme co to bude dělat po změně stálýho převodu.
RWD
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Ono i tech -250kg je slusnej upgrade brzd :) Mas nejaky lepsi opleteny hadice apod? V kombinaci s nejakejma ferodo deskama ani upgrade potreba nebude imho
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Hadice OEM, desky teď OMP Racing, před tím YellowStuff a ty ouempíčka se mi líbí víc.
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Málem bych zapoměl. :p Nemám 250kg dole, bral jsem M3 podvozek a emko je o dost těžší.
RWD
Eksen
Spolujezdec

Příspěvek od Eksen »

D1.8T: Nebudeš k mání na nějakou projíždku teď o víkendu ? Docela by mě zajímala jak jede vykuchaná 325ka oproti nevykuchaný, jestli má cenu se do toho pouštět ;-) Btw, používáš nějaký díly z Mka ? Údajně je dobrý nahradit nějaký siláče předních ramenou - zlepší se cit v řízení ... Nevíš o tom něco ?
E36 325Ci
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Eksen: vykuchání auta je obecně nejlepší upgrade, který na autě můžeš udělat a je to zadarmo :) . Pokud nevadí ztráta "trochy" komfortu tak směle do toho. Pokud se na 325 dá ubrat 250kg tak je to paráda a ucítíš to opravdu citelně.
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

d1.8t píše:Hadice OEM, desky teď OMP Racing, před tím YellowStuff a ty ouempíčka se mi líbí víc.
Muzu se zeptat, jaky jsou ty OMP desky mimo okruh?
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Odpovědět