Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Re: Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
M.Z. je jasnovidec Galaxy 2.2TDCI 147kW AT, velká navi a displej mezi budíkama, couvací kamera, panorama střecha.. tak jsem zvědav, zítra se jdu projet
Akorát prý na těch 18" je to dost nepohodlné..
Akorát prý na těch 18" je to dost nepohodlné..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...asi toliko, jako Mondeo na 18".
Ale jinak slušnej veletoč. To je jako z brokovnice na kasr
Ale jinak slušnej veletoč. To je jako z brokovnice na kasr
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To mi povídej.. bohužel po zklamání velikostí kufru Q7 to s SUVčkama vzdali a jelikož už museli vrátit XC70, potřebovali rychle nějáký přesunovadlo(nový auto teda nepřipadalo v úvahu), bo s GMC 6.2D se s rodinou moc jezdit nedá
Jenom hlupák nedokáže změnit názor. Ale Galaxy bude pro praktický život lepší, než vylítaná X3 / X5 (adekvátně 350tKč původně zamýšlených).Deezer píše:Momentálně vlastním audi, takže jsem zvyklý na kvalitnější interiér a nechci se ho vzdávat.
..... uvažuji hlavně o šestiválci, které mají hlavně krásný zvuk a také proto že nejezdím zrovna šnečím tempem .... zatím nejsem pevně rozhodnut pro BMW, pouze trvám na SUV, ..... nějaký MPV ale prostě se mi nelíbí.
Jako docela to jede, překvapilo mě, že to pod kickdownem solidně hráblo z 1ky na 2ku Jede to pěkně, ale auto má svý mouchy, kvalita interiéru nic moc.. jinak moc příjemné auto, jede mnohonásobně líp než Multivan 2.0biTDI s DSG, sedačky mnohem pohodlnější.. přes vyřazení SUVčka už se jakžtakž přenesla, i tady je ten posez poměrně vysoký, má dobrý výhled (gigantické čelní sklo) a ten podvozek taky neni tak příšernej, auto se moc nenaklápí, nerovnosti zvládá dobře, jen na kostkách to není ideální..tím asi končím OT, ale myslím si, že nakonec je to rozumná volba odklonit se od SUVčka
Už 6 let provozuju i S-Max 2,0tdci MT a to auto jenom jezdí, vůbec nic, jen garančky, nájezd přes 200tkm, nevím přesně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tata ma Smaxe 2,0tdci 103kw od roku 2008, najeto momentalne cca 290tkm jednim ridicem a spokojenost
ve 220tkm se cistily 2 vstriky a delal se nejakej rozdelovac tlaku na cerpadle.
jinak nic
ve 220tkm se cistily 2 vstriky a delal se nejakej rozdelovac tlaku na cerpadle.
jinak nic
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
oxik: nechci ti do toho moc mluvit, ale:
a) MV je jiná kategorie auta - je to polidštěná dodávka a tomu odpovídají i vlastnosti toho auta. Co se týká motoru, tak ten je velmi dobrý i ve spojení s DSG. Jinak DSG ve Fordu a ve VW jsou dvé zcela odlišné převodovky.
b) MV má přes 2 tuny...
a) MV je jiná kategorie auta - je to polidštěná dodávka a tomu odpovídají i vlastnosti toho auta. Co se týká motoru, tak ten je velmi dobrý i ve spojení s DSG. Jinak DSG ve Fordu a ve VW jsou dvé zcela odlišné převodovky.
b) MV má přes 2 tuny...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak se stejně pořídila znovu XC90, bílá v Rdesignu na přechodné období, Galaxy není pro ženskou to pravý Docela překvapivý bylo, když jsme jeli Kroměříž-Písek v noci, s Galaxym jsem dojel za 9.5 a Volvo na zimákách dojelo za 9.1 a to jsme jeli za sebou, stejný tempo, oboje AT a 11kW ve prospěch Galaxyho
na přechodné období před čím?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))