Univerzální zábavné auto

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Univerzální zábavné auto

Příspěvek od jarka »

Pokud ti jde u kol hlavně o náklady, tak kup Braidy - hádám, že budou za 2/3 ceny OZ a pevnost bude tak o 1/3 vyšší.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

enemže mezi braidama sem nenašel jediné mému oku kompatibilní, zatímco u OZ ano...

Obrázek

OZ Ultraleggera 19" HLT matt graphitte grey :x :x :x :x :x
(na daily driver mám ditto, ale 18")
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
retron
Letec

Příspěvek od retron »

koffee píše: Má někdo zkušenosti s Dunlop SportMaxx nebo GY Eagle F1 asymetric 2? Nebo vzít klasiku Michelin PSS?
Dunlop SportMaxx GT mam 255/35 19" jednu sezonu a zatim proti nim nemuzu nic rict, ikdyz jsem od nich nic extra necekal. Je to taková nezáludná guma a to i na limitu, kam zahnu tam to jede, mokro taky OK, jo a je ticha. Jediny co tak brutalne chytaj vyjete koleje, ale to uplne nevim jestli jde konkretne na vrub gum nebo tohoto rozmeru obecne.
GY Eagle F1 asymetric jsem mel prvni generaci 17" 225/45 a ta byla proti Bridgim nebe a dudy jak to sedelo, nejvetsi rozdil byl na vode kdy se ani nehly, vydrzely snad pet sezon a jeste jsem je prodal s nakym vzorkem i s diskama.
Ale kdyz bych si mel ted vybirat sam, vezmu SuperSporty anebo maximalne CSC5
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

pavproch - přesně nad tím přemýšlím, i stejná barva.. :)

Ty braidy vypadají odolně, ale oku nelahodícně.. Nemyslím si, že bych jejich odolnost využil.. Koukal jsem ještě na Team dynamics.. Ale ono to od těch OZ nevychází o moc líp a ty OZ vypadají prostě líp...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ale jasné, jak se do toho začne míchat styling, tak už je to na každým co zvolí. OZ jsou docela fajn, jen prostě finančně výš. Pak už jen EvoCorse, ale ty neber bo jsou hnusný ještě víc ;) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Sparco Gara Black. Cenově vycházejí zhruba na půlku co Ultraleggery. Původ slušnej, patří pod OZ. Měl jsem je s 205/45 na autě a vydržely 4 roky skákání po městě bez poškození.

Obrázek
RWD
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

Sparco Gara jsem zavrhnul, kvůli ceně na ofiko webu (10+), ale teď koukám, že jsou vážně za 1/2.. Vím, že váží kolem 9,3kg (což je jen 0,6 víc než OZ - a to znát nebude)...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

koffee: Goodyear Eagle F1 asymetric mám 17'' 225/45, dobrá guma, sedí a přitom vydrží.

all: proč má tolik lidí na všem rádo černou barvu?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Nevim jak u všeho, ale na kolech neni vidět bordel. To je uživatelský plus, proč se mi líbí říct nedokážu.

Manželce jsem teď vzal na auto z podobnýho soudku Autec Wizard. Ale to už je střední třída.

Obrázek
RWD
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

Tak jsem dnes hledal a zde jsou výsledky:
Sparco Asseto Gara 18x8 et45 - nedostupné
OZ Ultralegerra 18x8 et45 graphite - nedostupné

prostě nikde kola nemají (skladem jsem ani nedoufal, ale jiné než et35 nejsou).. Zkusil jsem ještě OEMplus.eu a našel:http://www.oemplus.eu/cs/9performance/5 ... metal-18x8
Odpovědět