Univerzální zábavné auto
Re: Univerzální zábavné auto
Nj, ale to je úplně mimo rozpočet
já reagoval na jerryho...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ááha..
2 dny na 19" - i na komfort je to s DCC na Prahu (kočičí hlavy a koleje) tvrdé - doslova cítím, jak to auto trpí... Dám tomu ještě nějaký čas (snad bude i tepleji, jestli teplo pomůže)...
2 dny na 19" - i na komfort je to s DCC na Prahu (kočičí hlavy a koleje) tvrdé - doslova cítím, jak to auto trpí... Dám tomu ještě nějaký čas (snad bude i tepleji, jestli teplo pomůže)...
jiste se ale najde nekdo, kdo bude tvrdit, ze 19" jsou v kombinaci s DCC uplne v pohode. nepochopitelna moda.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Teplo nepomůže, na nic nečekej a někomu je naděl dokud jsou "jako nový".
RWD
Tý jo, kde jsou ty časy kdy 17" kola byly už skoro přes čáru ...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak určitě víc v pohodě než bez DCC. Já jsem se nechal vyškolit na jiném autě s "pasivním" podvozkem a 18" kolama. Takže B8 mám nakonfigurovaný na 17" + DCC. Chci mít klid, pohodlí a na estetiku kašlu.mmira píše:jiste se ale najde nekdo, kdo bude tvrdit, ze 19" jsou v kombinaci s DCC uplne v pohode. nepochopitelna moda.
samozrejme, ze DCC pomuze, ale ze by to resilo?
ja si zase domluvil Cupru na 18
ja si zase domluvil Cupru na 18
Autoforum.cz
No, hledání po nových kolech už začalo... Taky mě napadlo tam dát zatím ty zimní (už mám VW pokličky) a letní gumy, než vyberu kola - zatím koukám po OZ Ultralegerra, ale je to prostě další velký náklad...
Má někdo zkušenosti s Dunlop SportMaxx nebo GY Eagle F1 asymetric 2? Nebo vzít klasiku Michelin PSS?
Tady je vypuštění býka z jiného úhlu
Má někdo zkušenosti s Dunlop SportMaxx nebo GY Eagle F1 asymetric 2? Nebo vzít klasiku Michelin PSS?
Tady je vypuštění býka z jiného úhlu