v Brne umi Morisak leccos, odstraneni omezovace, ladeni map na brzde atd atdSnowman000 píše:Hmmm, diky za info. S myslienkou posunut limiter by som sa tiez mohol zacat pohravat, vzdy mi prislo ze obmedzovac ten motor zastavi v tom najlepsom...
Skusit? Redline 7000rpm...http://www.turnermotorsport.com/p-269-e ... tware.aspx
Alebo je v CSSR podobna moznost?
BMW E36
Re: BMW E36
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zkrácení stálýho převodu na hondě byla úprava, která samotná mi na zrychlení 0-200kmh ubrala minimálně 2s. Bohužel nemám porovnání před a po - zrovna se dělaly i svody, takže to jelo ještě trochu líp. Auto neskutečně ožilo, žádná další úprava už nebyla tak moc znát, i když se přidávalo dalších cca 20koní a s lepším průběhem. Každopádně doporučuju, je to paráda - doba přeje zkracování .Eda píše:To vypada dobre, mas moznost nekde udelat test zrychleni pred/po? Zjistit jak moc velkej vliv to ma? Subjektivne to bude o dost, ale stopky sou stopky
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To: d1.8t a mmira diky...
Hlavne ten Morisak tu uz bol parkrat spominany, asi si naplanujem vylet do Brna na niekedy. Potrebujem hlavne z auta vyhnat ducha co sa mi hra s otackami na volnobeh...niekedy sam seba uz utesujem ze BMW ma svoju dusu
Hlavne ten Morisak tu uz bol parkrat spominany, asi si naplanujem vylet do Brna na niekedy. Potrebujem hlavne z auta vyhnat ducha co sa mi hra s otackami na volnobeh...niekedy sam seba uz utesujem ze BMW ma svoju dusu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
nie je to nejak malo 6500rpm obmedzovac v zaklade?
ci 6valy su neni tak tocive ako 4 valce
ci 6valy su neni tak tocive ako 4 valce
mně červený pole začíná u až u 7000, ale tipec mi to utne už někde mezi 6700-6800...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já se teď párkrát sekl v omezovači v 5800 otáčkách. S dieselem.
Ain´t nobody got time for that
Na 4700 teprve začíná zábava, která končí na 9000 .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz su na ceste. O cca dva tyzdne by sa mi mali dostat do ruk (z CR je to daleko ) a do auta latkove sportsitze jak ja sa tesimd1.8t píše:Tak já jsem dlohodobej odpůrce obyč sedaček v BMW. Jsou strašný. Ostatně i metaljohn se to ode mě dozvěděl, když založil téma. Ale netřeba ze sportsiců dělat závodní skořepinu.Snowman000 píše: Tak mna uz s tymi sedackami nakazili, no hlavne aj osobna skusenost rozhodla...je v nich aspon pre mna mozny pohodlnejsi a nizsi posaz (neviem, ci je to len moj pocit).
Ak vie niekto o 2ks prednych predFL sport manual sedaciek v latke, tak si prosim na mna spomente, diky
A ano spera zacne chybat po prvej zime ale ide to aj bez toho v ramci moznosti
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=18666
Chce to len trochu precistit, mozno dat do ruk calunikovi a zase je Bavo viac k idealu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele: