Mam si koupit Cavaliera?
Re: Mam si koupit Cavaliera?
tak si tam dokup takovy ten elektrovetracek. Maji to ted v lidlu
a nebo kyblík na teplou vodu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
prave ze jo, u Park Ave ty ctyri jsou presne ty, co pres ne koukas dozadupowerball píše:no tak to mi vubec nevadi ze ty ctyri nejdou, ve vyhledu mi to neprekazi ale je pravda ze vnitrni zrcatko pouzivam asi nejvic no, holt si to budes muset v zime oskravat rucne
A nasrat, ja neoskrabavam ani celni Nakonec v garazi to nein ani treba...ale mlzit se to klidne zacne i za jizdy
tak nejaka moznost doplneni odmlzeni a odmrazeni skla snad existuje. Pripadne by to tam snad slo nejak domalovat tou vodivou barvou
prave je....zaprve latka vypada socialne, zadruhe je hrozne neprijemna na sezeni...Deli píše:tohle je zásadní problémCaddy píše:- nema kuzi
kolik za to chce? podle toho bych se rozhodoval...
je to za 12k prave, coz je za hubicku, zvlast kdyz vim, ze technicky je OK a nebudu muset furt resit nejaky srani
ty hele, za 12tis bych do toho asi šel jestli víš, že je v cajku, tak bych to vzal - kort za ty prachy zase u auta za 12tis nemůžeš chtít všechno
vim, ze je v cajku, pac byl docela dobre uz koupen a majitel nema nouzi o penize a postara se tak,a by mu to dobre slouzilo..koupil si to jen na zimu a nez dodela renovaci probe, pak to pusti
Tak to vem Jak často člověk může koupit káru v cajku za 12tis?
To že nemá kůži bych řešil u auta trochu jinýho formátu, než Cavaliera za 10hadrů..
Mám rád automatické převodovky.
To by pak stál 14tis