Tramtadadá! Obnovju téma
I když je Audi A6 50tdi super párník (ale na vzduchu super pohodlný), rozhodli jsme se, že koupíme něco o fous levnějšího (a s příchodem dalšího mimina možná i s větším kufrem, ale se ještě uvidí) a druhé menší auto do města.
Takže, co byste dnes volili, ojeté s velkým kufrem, tichem uvnitř (posledních 5 let jsem měl auto s akustickými okny) a dobrým zpracováním kolem 1M s DPH? Ideálně s bílým koženým interiérem
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
- Superb L&K - projel jsem 110kw a 140kw - ani jedno nejede, ale hlavně je to celé takové gumové - strašně měkká sedadla, pedály (plyn i brzda), houpe se to. Ale, bude téměř nové, v záruce a kufr spolkne snad úplně všechno. Výbava víc než obstojná. 147kw ještě nejeto.
- Volvo XC90 - obava z kvality dieselu, i když teď vidím, že to lidí prodávají s 200tis+ km, tak to asi i něco ujede (V90 dtto)
- Passat B8 - malý výběr, vybavené kusy vysoko na 1M (až nesmyslně)
- BMW 520d / 530d - jo, uvnitř je to malé - ale stejně ojeté stojí jak Superb / Passat.
- Audi Q7 (předfacelift) - to se mi líbilo, jen ten interiér strašně zestárl.. Navíc bych radši 200kw s kompresorem, než 50tdi s turbem. Ale většinou jde o starší kusy lehce před 100tis nájezdem.
Druhé auto bude něco malého - Swift Sport, Abarth a podobné mini zvěrstvo
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)