Já Otec taky A znám další.šmoula píše:On si někdo kupuje naftu aby stím ročně najel v průměru cca 20tis km?
RADA
Re: RADA
extrem do plusu vuci prumeru. dle meho v ramci toho, ze se ceny dizslu a benzinu v podstate srovnaly uz lidi neresi az tak ty najezdy jako driv. samo furt jsou auta s krutym rozdilem v cene, ale jinak ej to prast jak uhod.
Tak já taky takové lidi znám Co si koupí naftu na nájez míň jak 10tis km/rok Ale já jsem třeba natočil skoro 70tis loni, byť né soukromě
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ono je třeba se na to taky podívat s kalkulačkou. U mě je rozdíl nafta/benzín 2l/100km, což při nájezdu 20.000km/rok udělá rozdíl při ceně 35Kč/litr jen na spotřebě 14.000,-Kč.
Samozřejmě se můžeme bavit o tom, zda jsou dražší prohlídky (u mě ne - ceny jsou packetové pro benzín i diesel), nebo co se může pokazit, nebo zvuk vs. delší dojezd, ale ve finále záleží hlavně na kupní ceně. Věřím, že někomu se diesel může vyplatit i pro 10.000km/rok.
A příměstských snobů bude taky dost, takže bych se nedivil ani 5er s malým dieselem a malým nájezdem.
Samozřejmě se můžeme bavit o tom, zda jsou dražší prohlídky (u mě ne - ceny jsou packetové pro benzín i diesel), nebo co se může pokazit, nebo zvuk vs. delší dojezd, ale ve finále záleží hlavně na kupní ceně. Věřím, že někomu se diesel může vyplatit i pro 10.000km/rok.
A příměstských snobů bude taky dost, takže bych se nedivil ani 5er s malým dieselem a malým nájezdem.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Někoho živí ježdění a někoho sezení Pro mě je čas v autě ztracený a téměř nezaplacený.Deli píše:Tak já taky takové lidi znám Co si koupí naftu na nájez míň jak 10tis km/rok Ale já jsem třeba natočil skoro 70tis loni, byť né soukromě
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
To pro mě vlastně skoro taky
Já myslim, že spousta lidí to prostě řeší tak, že diesel míň žere a je tim pádem lepší Málokdo to hodí do kalkulačky jestli je to vůbec pravda
Já myslim, že spousta lidí to prostě řeší tak, že diesel míň žere a je tim pádem lepší Málokdo to hodí do kalkulačky jestli je to vůbec pravda
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III