Zkušenosti s xxxxxxxxxxxx

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s xxxxxxxxxxxx

Příspěvek od 970ka »

Auto za 100 tis je teď po servisu za 80 tis ?, já tě čeče nevím,ale asi bych od toho rychle utíkal.Jinak k té záruce. Víš jak to bude? Prostě existují firmy,které ti za poplatek pojistí jakoukoliv komponentu automobilu,pak se to někdy v inzerci vydává,jako že staré auto je v záruce,ale pozor,jen na to,co je pojištěno. Myslím,že více by jsi se měl dotázat přímo u nich,jak už bylo napsáno,ale zůstal bych na zemi,prostě zázraky se nedějí a to vůbec nesnižuji jakýkoliv dobrý úmysl nějakého slušného bazaru.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Tak samozřejmě tomu úplně nevěřím. Proto se právě ptám tady na zkušenosti. Počítám, že když já díly koupím za 40, servis je má třeba za 25, práce tipnu za 15-20.
Koukal jsem na to už předtím a kryje to (zkráceně): vnitřní mazané části motoru a převodovky, setrvačník, turbo, sání alternátor, startér, pal. čerpadlo... Velkou část z krytých věcí prý měnili, tak proto si myslím, že si můžou dovolit na to dát záruku.
Zaujalo mě na té konrétní Cromě, že je z posledního roku výroby - tj. vychytaná většina much a nízký (udávaný) nájezd.
Přišlo mi to jako zajímavá alternativa proti koupi auta za 70 a v průbehu tří let bych do něj třeba 30 vrazil (ale taky samozřejmě míň, nebo víc)
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

@roll
Možná doporučení pro příští zakládání tématu na fóru - v úvodním příspěvku uvést co nejvíce co nejpřesnějších informací - tady chyběly třeba detaily o té záruce - a případný odkaz napsat třeba způsobem ojetepekace tečka com, ať to nevypadá jako výše zmíněné stovky jiných pokusů o skrytou reklamu. A když vám je část příspěvku z nějakého důvodu moderátorem fóra cenzurována, zkoušet ji napsat znovu nebude ten nejlepší nápad. :p
A určitě i vám prospěje občas si dát vlastní medicínku ve stylu "...takže někdy je možná lepší nepsát blbost za každou cenu, jenom abych se vyjádřil." protože podle vágně zobecňujících vyjádření jako "...v česku je pro některé jedince typické, že se chovají právě takto..." vám asi příliš nechutná.
Jste-li skutečně přesvědčen, že z mé reakce tak jasně vyplÍvá radost z "tvrdého trestu", jistě to nebudete mít problém upřesnit z které konkrétní formulace a jakým způsobem.
Co jasně vyplývá z vašich slov o tvrdých trestech a sodách nechť si každý soudruh odvodí dle chuti či potřeby.
970ka píše:...jakýkoliv dobrý úmysl nějakého slušného bazaru...
:-o :))
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne čtv 05 lis 21:37, celkem upraveno 1 x.
jirka87
Mistr volantu

Příspěvek od jirka87 »

Mi serete pane.

Kdyby byl ten bazar takove terno jak pises,tak bys na nej recenze nejenom nasel, ale pokud by fungoval a existoval alespon pul roku a dele,musel by z nej byt naprosto nevyhnutelne celorepublikovy hit. Byt teda v cervenych cislech.

A chudak 970ka by sel do duchodu :)

Z toho plyne jedina vec. Jsi ted uz ne tolik tajny agent. A agenty je treba kopnout do zadele.

Hele kdo ma IQ vetsi nez 90, musi mu byt jasne, ze z nas delas voly. Respektive jsi se o to doted snazil. Rano az tady najde ten tvuj posledni chvalozpev/vyblitek Pavproch,tak te stejne smazne na kompletku.
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Já z vaší odpovědi škodolibou radost vidím. O tom, že takoví lidé existují se snad hádat nemusíme. Je jich plný internet - lidí co skáčou blahem, když se prosadí zákon třeba na zvýšení pokut těch zlých pirátů atd.

Víc informací jsem sem nedal, protože jsem hledal lidi, kteří s bazarem mají zkušenosti, tudíž asi ty informace už mají. Až budu psát recenzi na bazar, tak k němu ty informace přidám. (A asi budu následně zabanován :) ) Zkoušet zakrýt název mi přijde kontraproduktivní, protože by ty informace asi ocenilo více lidí v budoucnu a nemohli by pak téma najít. Nevěděl jsem z jakého důvodu byla stránka cenzurovaná, třeba mají automat, který skryje odkaz v nadpisu. Cenzor důvod nenapsal, pouze výhrůžku.

Je mi líto, že to takhle vidíte. Podle mě je hloupý ten, kdo se nezeptá. Měl jsem o bazaru důvodné pochyby a tak jsem se zeptal na zkušenosti a vy mi tu napíšete, že když mám pochyby, tak jsem blbec, že tomu věřím.
Nejsem agent bazaru, takže nevím jak dlouho funguje. Zase kdyby byl špatný, tak na něj najdu recenze jako na áčka. K tomuhle jsem našel 4 dobré a to je vše. Ani na žádném foru jsem nic nenašel (asi protože když nekdo napsal dobrou recenzi, byl odejít?). A taky lidi nebudou zakládat účty jenom aby někde pochválili bazar. Spíš je zakládají, když si chtějí stěžovat.
Jak už jsem psal, záruku tam normálně dají až u novějších a dražších aut. Mají tam samozřejmě i střepy za pade bez záruky.

Ale je vidět, že tady o nějakou diskuzi nestojíte. Odpovědi na dotaz se stejně nedočkám, když bez odkazu nikdo neví o čem tady mluvím.
SamotZdeny
Autoškolák

Příspěvek od SamotZdeny »

rolle,rolle,rolle:Pokud už jsi ochotný si postěžovat na údajný nevstřícný postup admina,nevnímat dobré rady,k tomu podsouvat členům tohoto fóra:"čecháčkovskou radost z tvrdého trestu za nedorozumění",a ješte vypisovat úplné bajky, místo aby jsi napsal konkrétní info ...
Zatím jsem psal jen efemismy.
Já su moravák,vadí mi,když nekdo tvrdí:"Jestli jste z moravy, nebo odjinud je nepodstatné - je to část České republiky."
Po našom(ještě jemně):Hele vole,ty si snáď úplně blbé.
Pokaď nési schopné ani na pošesté pochopit co ti ostatní píšů,TAK CO BEČÍŠ?!
Znovu srozumitelně:Uklidni se,přečti si tyto dvě stránky příspěvků.
Poslechni @Lachende Bestien,vypiš adresu bazaru slovy,a doplň veškeré info k danému vozu.
PAK se dočkáš odpovědi k tomu vozu.
P.S.Více polopaticky už to neumím.Zdeny.
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Když jsem řekl čecháčkovskou, tak jsem nemyslel oblast Česko, ale celou republiku, kam Morava taky zatím patří. Chápu, že držíte spolu, ale to vážně nevidíte ten výsměch v prvním příspěvku bestie?

Konkrétní info je co? Napíšu sem internetovou adresu a smažou mě. Fyzická adresa je v pořádku? Nebo když to vypíšu jako a.a.a.a.u.t.o je v pořádku? Není to neplacená reklama? Já žádnou reklamu nikomu dělat nechtěl, pouze jsem napsal odkaz a jednoduchý dotaz ohledně záruky. To už tady píšu pošesté.
Ani nechci poradit ohledně konkrétního auta, ale chci vědět o té konkrétní službě daného bazaru. Že vy se na všechno diváte skepticky je vaše věc, ale mě zajímá spíš osobní zkušenost s daným bazarem.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Asi nebudu řešit, jestli je roll agent nebo ne.

Ale jestli jo, tak to dělá dost blbě. Uvést reklamu tím, že tý nabídce vlastně moc nevěří, pak si tu nabídku nechat poflusat v komentářích a ještě s tím pořád bojovat...
Dyť to nedává smysl. Nevím, o jakým bazaru se mluví, ale na základě tohodle vlákna bych u nich nekoupil ani stěrač.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Popravdě jsem četl jen prvních pár příspěvků, protože pak se to zvrhlo v hádky a spekulace...
Myslím, že se jednalo o službu carvago, nepletu se? Pokud ano, tak o té záruce jsem se něco snažil najít, když jsem sháněl pro známou auto. Vyrojila se spousta článků na několika portálech, tak mě to zaujalo. Garantují záruku u auta 2010+ od 100 000 Kč do 150t km najeto, protože jiná ani nenabízí. Na stránkách ale nic víc o záruce nemají a na mail, kde jsem žádal lepší vysvětlení nebo zaslání návrhu smlouvy mi už 4 týdny neodpověděli. Už jen dle tohoto jsem se rozhodl u nich nenakoupit a tchýni jsem sehnal auto od soukromníka. Přišli o kšeft na auto za cca 240 000 Kč jen tím, že nejsou schopní odpovědět, co vlastně nabízí. Pokud je to tedy ten bazar, kde chce zakladatel nakoupit, tak ať jim napíše. Pokud se také nedočká odpovědi, tak bych tento bazar absolutně ignoroval.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

carvago to nebylo, byl to jiný autobazar
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět