Dodávka
Re: Dodávka
Octa s 2.0TDI mi také žrala kapalinu a výměna pumpy to vyřešila. Záruka, děkuji nashle
2.9T RWD
To jsem tady nějak nepostřehl, že máš takové trable se servisem - ale týká se to Transporteru, nebo MV, nebo obou? Já teda na MV zatím řešil 2x závadu na nezávislým topení a vyteklý PZ tlumič, vše na záruku, ale taky mám za 3 roky najeto teprve 61tkm.řidičBOB píše:Hehe - včera jsme to vyzvedli ze servisu, že prej závada odhalena, všechno v cajku. Jel jsem s tím s kolegou něco vyzvednout za HK a cestou 3x do nouzáku; blikalo tam postupně všechno.Navíc BOBovo storky se servisem Mulťáku, prostě nyny.
A jako bonus - za poslední rok se měnil už 4x spojkový válec.
Takže Transporter je opět v servisu.
Jinak pokud bych měl pořizovat bílou dodávku na ošklivý zacházení, tak nějak pocitově bych volil buď Ducato/Boxer/Jumper nebo Traffic, ale nemám to ničím podložené.
Ještě tady nikdo nezmínil Ford a Hyundai, tedy ne že bych k nim něco konkrétního uměl napsat, spíš by mě samotného zajímalo, jak na tom vlastně jsou.
Stepan píše:Tak jsem došel ke kompu a můžu doplnit nějaký svý poznámky:
Fakt Renault? Měli jsme od nich tahače a to bylo peklo, sralo se to pod rukama a servis k ničemu. K milionu jsme je dotlačili s vypětím všech sil a pak šli z baráku za kilovou cenu šrotu.
Teď máme Iveca a Stern. Mergl prvních 200kkm přežije a pak nevim, nikdy hezkýho asi ne, když jsem viděl ty nekrytý kabely od elektriky v podbězích. Dělá vůbec Mercedes v týhle třídě něco? Z Iveca začalo chcát AdBlue proudem během prvních 10 000km, normálně popraskaly hadice, pak přestalo startovat, teď jsou nějaký problémy s náhlýma ztrátama výkonu, šofér už říkal, že kdyby nebyla krize, tak jde někam, kde mu dají pořádnej stroj a ne tuhle mrdku Takže Iveco v žádným případě.
Stejně tak bych se rád vyhnul VW. Z jednoho prostého důvodu -> potkáváte nějaký starý, otřískaný, orezlý VW dodávky? Já totiž ne. A z toho soudím, že ty auta se tohodle stavu z nějakýho důvodu nedožijou, trvanlivost asi pokulhává. Golf mi žere chladící kapalinu jak kdyby byla díra v hadici, mám na tu značku vztek. Navíc BOBovo storky se servisem Mulťáku, prostě nyny.
Na druhý firmě máme Jumpera, takovou tu pošťáckou specku. Teď jsem s tím stěhoval a nejvíc mě na tom bavilo, že když brzdím a zároveň zatáčím, tak si tyčí řízení brousím špičku boty
To máte jinak, než všichni. Iveco kamion nikdo nechce... co je to Stern?
Tahače od Renaultu byly aktuální Téčka?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stern = německy hvězda = Mercedes
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
budik: Transporter 2016 2.0TDI 150k 6MT.
MV 2016 2.0TDI 204k 7DSG 4m bez nějakých větších troubles. Jenom nějaký řemen tam furt píská, čico...
MV 2016 2.0TDI 204k 7DSG 4m bez nějakých větších troubles. Jenom nějaký řemen tam furt píská, čico...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Že by se projevil rozdíl v kvalitě Poznaň vs. Hannover?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to nevím... S Touaregem mám taky problém - furt s tím vymrdaným SOS systémem, který hlásí sporadicky závadu a vypadnou tak všechny ostatní bezpečnostní systémy. Dneska mi na digitální lince paní sdělila, že je jí líto, ale nemohou pro mne nic udělat a mám se obrátit na servis. Servis na to ale čumí jak bulhar do mlátičky, protože tenhle systém vůbec nejde přes ně a i když tam všechno vymění, úspěch opravy tím není zaručený. Takže jsem se rozhodl, že jedu 4x na závadu a pak jim to vrátím, pokud to neodstraní. Zatím jsem na oficiální reklamaci číslo 2.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jo, dík. MB má zas špatné jméno na servise. Dopravci si je chválí pro dobré provozní náklady, ale nesmí se nic posrat nad rámec pravidelné údržby.Spectral píše:Stern = německy hvězda = Mercedes
Pak je to smutný příběh.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A co ten tranzit? Docela mě to zajímá...
Já sem koupil na stavbu baráku vyježděnou mrdku 94 tranzita s 2.5TD za 10ku, a ta potvora jezdí 5 rokem bez problému. teď aktuálně to vozí dřevo, plný auto, plný vlek a už se jede Najeto má mega a čtvrt a furt to nechce chcípnout. Tak jestli držej stejnou kvalitu i u nových, tak bych do toho šel...
Já sem koupil na stavbu baráku vyježděnou mrdku 94 tranzita s 2.5TD za 10ku, a ta potvora jezdí 5 rokem bez problému. teď aktuálně to vozí dřevo, plný auto, plný vlek a už se jede Najeto má mega a čtvrt a furt to nechce chcípnout. Tak jestli držej stejnou kvalitu i u nových, tak bych do toho šel...
Opel Movano L3H3 pod 400 bez daně, o ceně jsem ještě ani jednat nezačal. Dobrá nabídka?
Opel je PSA, ne? Takže sračky?
Opel je PSA, ne? Takže sračky?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))