Auto kolem 800 000 Kč s DPH
Re: Auto kolem 800 000 Kč s DPH
Jinak samozřejmě chápu, že mi za 800-900k Kč nabídne každá automobilka něco, ale to je právě můj kámen úrazu. Potřeboval bych třeba některé značky vyřadit pro svou nespolehlivost, servis nebo jiné neduhy.
Z vašich odpovědí to zatím chápu tak, že byste šli spíš do prémiovějších značek (Audi, BMW) a radši oželeli něco na výbavě. Tedy, že se za značku vyplatí zaplatit. To je pro mě určitě přínosná informace. Díky.
Z vašich odpovědí to zatím chápu tak, že byste šli spíš do prémiovějších značek (Audi, BMW) a radši oželeli něco na výbavě. Tedy, že se za značku vyplatí zaplatit. To je pro mě určitě přínosná informace. Díky.
no tak jestli dat 800 za oktavku nebo bmw je snad jasny ono treba ta trojka toho bude mit v zakladu uz dost a do tech 900 tam je i v luxury line kde budeou dalsi veci. pripadne m paket ale to asi neni pro tebe
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
@Foliman
Cesta 100km po dálnici je "statisticky" nafta. Souhlas.
Ale, 15kkm ročně, 5 let. Vyšší pořizovací cena nafty nedává smysl v porovnání s úsporou paliva. Pětiletý benzín s 80kkm se bude i lépe prodávat než 5letá nafta tohoto nájezdu.
S výběrem konkrétního vozu bohužel neporadím, já jsem spíše na ty SUV. Kupuješ nové, záruka, atd., ale rozbít se ti může dneska cokoliv. Já jsem koncernový, ale 800k za Octávii bych nedal. Tož tak.
Cesta 100km po dálnici je "statisticky" nafta. Souhlas.
Ale, 15kkm ročně, 5 let. Vyšší pořizovací cena nafty nedává smysl v porovnání s úsporou paliva. Pětiletý benzín s 80kkm se bude i lépe prodávat než 5letá nafta tohoto nájezdu.
S výběrem konkrétního vozu bohužel neporadím, já jsem spíše na ty SUV. Kupuješ nové, záruka, atd., ale rozbít se ti může dneska cokoliv. Já jsem koncernový, ale 800k za Octávii bych nedal. Tož tak.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Souhlas s příspěvkem výše. Na 15 tisíc km za rok nedává nafta smysl. I u ojetin lidé preferují benzín před naftou. EU také nemá ráda naftu. Jediný, kdo jí má rád, jsou mechanici
Pokud by nevadili japonci, Honda Civic sedan.
OIII 1.5TSi je taková klasika, nenadchne, neurazí.
Pokud by nevadili japonci, Honda Civic sedan.
OIII 1.5TSi je taková klasika, nenadchne, neurazí.
Na Bmw 4 Gran coupé, které je stylovější, než klasická trojka se dá uhádat až 20% slevy, což si myslím je zajímavé...
Ještě teoreticky Alfa Romeo Giulia.
Ještě teoreticky Alfa Romeo Giulia.
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Nejsem si úplně jistý, jestli člověku z ulice dá BMW slevu 20%.
LeasePlan má slevu u BMW 23%, ale to je leasingovka, co od nich bere mraky aut.
LeasePlan má slevu u BMW 23%, ale to je leasingovka, co od nich bere mraky aut.
Za ty peníze by se dala už bez problémů koupit i Mazda 6 sedan - s atmosferickým dvoulitrem a automatem bude už i v jedné z nejvyšších výbav, případně by se nejspíš dala sehnat i nějaká skladovka s 2,5 litrem. Za mne rozhodně lepší volba než základní Bmw 3.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
No pokud platí ty ceny na Carismo, tak třeba tohle bych asi ještě unesl: https://www.carismo.cz/nabidky/prodej/b ... i-at/16288
Ale nevím, určitě se v těch autech půjdu projet a uvidím, zda se mi bude chtít připlácet 150k za vyšší třídu nebo mi budou stačit ty trojkové řady (Audi, BMW).
Ale nevím, určitě se v těch autech půjdu projet a uvidím, zda se mi bude chtít připlácet 150k za vyšší třídu nebo mi budou stačit ty trojkové řady (Audi, BMW).
Na Mazdu jsem taky slyšel hodně chvály. 2,5 litr je pro mě zbytečný, těch 120 kW ve dvoulitru je pro mě opravdu habaděj To, že to bude s nejvyšší výbavou mě určitě láká. Mazdu určitě také navštívím. Díky!tommas píše:Za ty peníze by se dala už bez problémů koupit i Mazda 6 sedan - s atmosferickým dvoulitrem a automatem bude už i v jedné z nejvyšších výbav, případně by se nejspíš dala sehnat i nějaká skladovka s 2,5 litrem. Za mne rozhodně lepší volba než základní Bmw 3.
Navrhuji Opel Insignia 2.0 diesel (125 kW). Spolehlivý osvědčený motor, auto krásné a povedené, ve výbavě může být prakticky totéž, co v prémiovkách a s daným rozpočtem se to dá i zaplatit. Případně je k mání i automat nebo pohon 4x4.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!