BMW auta jako takové se mi líbí asi nejvíce - bohužel finanční nároky na jejich údržbu/opravy jsou dost velké a to mě právě odrazuje nejvíce. Navíc sehnat "normální" kousek, bez zásahu tunera, který tomu autu dával zabrat nebude taky zrovna lehké. Jinak požitek z jízdy/vzhled samozřejmě hodně vysoko.
S Fordem Focus/Fusion zkušenosti nemám, ale přijde mi hrozně velké (navíc to není 3dveřák, což je jediná vyloženě podmínka).
Fiat Barchetta vypadá hezky (roadster určitě nevadí, coupé/roadster mi padnou do oka nejvíce), ale za ty peníze bych šel už rovnou do té Mazdy nebo Pumy, která je mi bližší.
Na Toyotu Yaris jsem taky slyšel docela chválu - spolehlivé, levné na údržbu, splní svůj účel. Vzhled spíše průměr, ale člověk za ty peníze nemůže dostat všechno, že.
Ta Honda by určitě měla být bez zásahu tunera - auta po takových lidech, co si to koupí v 18 a mají to na "blbosti" jsou nejhorší.
modero01 píše:
BMW auta jako takové se mi líbí asi nejvíce - bohužel finanční nároky na jejich údržbu/opravy jsou dost velké a to mě právě odrazuje nejvíce.
Nebuď possera,nároky jako na každý jiný vůz ze železa.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...