Auto na dlouhé cesty
Re: Auto na dlouhé cesty
Právě jsem viděl nové Audi Q8 to by tk šlo na dálky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...akorát, že je to ošklivé a nelze do toho objednat důstojný motor.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
...ale kdybychom porovnali plus minus stejne cenove kategorie, tak jak je na tom z tohoto pohledu (unava) SUV vs MPV vs Sedan? Napriklad Octavia vs Karoq? Nebo Zafira vs Insignia...honziss píše: V dobrem SUV (Q7, Touareg, RR, RX) to na dalnici taky neni zly, akorat to holt vic zere.
U SUV a MPV vidim bonus v podobe vzprimenejsiho sedu, na druhe strane auto se bude asi vic naklanet, houpat atd, u sedanu bude asi dojem z vyssi rychlosti "jistejsi", co?
Ma smysl si nechat auto odhlucnit resp si tam dat nejakou dobrou sedacku? Mame relativne nove auto (2r), kupovali jsme v akci, neslo nic vybrat/priplatit, auto mi jinak vyhovuje, ale napr v sedacce si nejak nemohu najit tu spravnou polohu...honziss píše: 1. Odhlucneni a komfort obecne
2. Pohonny retezec
3. Velikost a hmotnost
Vim ze existuji firmy, ktere by tam dali jinou sedacku (recaro - relativne drahe), nebo se da sedacka nechat precalounit...
Michal220 píše:Právě jsem viděl nové Audi Q8 to by tk šlo na dálky
....to jo, ale je to trochu mimo budget
V zadnem zminovanych jsem nejel, takze tezko soudit. Bez si je vyzkouset.amater píše:...ale kdybychom porovnali plus minus stejne cenove kategorie, tak jak je na tom z tohoto pohledu (unava) SUV vs MPV vs Sedan? Napriklad Octavia vs Karoq? Nebo Zafira vs Insignia...honziss píše: V dobrem SUV (Q7, Touareg, RR, RX) to na dalnici taky neni zly, akorat to holt vic zere.
U SUV a MPV vidim bonus v podobe vzprimenejsiho sedu, na druhe strane auto se bude asi vic naklanet, houpat atd, u sedanu bude asi dojem z vyssi rychlosti "jistejsi", co?
Add sedacky - urcite bych si priplatil za sirsi moznosti nastaveni - at to ma nastavitelny sklon sedaku, pripadne jeho delku. A dobra vec je vyhrivani/ventilace s automatickou funkci.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
já jsem trochu ovlivněnej ale říct že na dlouhé a pohodlné cesty je vhodná Octavia?
To jako fakt ne proboha
Nevíme teda rozpočet ,ale pro mě je synonymem pohodlného auta na dlouhé cesty 7er od BMW nebo ekvivalent od jiné značky.
Prostě to musí mít asistenty...minimálně adaptivní tempomat a pak hromadu komfortů
To jako fakt ne proboha
Nevíme teda rozpočet ,ale pro mě je synonymem pohodlného auta na dlouhé cesty 7er od BMW nebo ekvivalent od jiné značky.
Prostě to musí mít asistenty...minimálně adaptivní tempomat a pak hromadu komfortů
Citroen C4 GP
Přesně, jak bude hromada komfortů, všechno bude v cajku.
Hlavně si na ně ale nezapomeň vzít kýbl s víkem. Jak není víko, tak se prevíti rozutečou a nemáš nic.
Hlavně si na ně ale nezapomeň vzít kýbl s víkem. Jak není víko, tak se prevíti rozutečou a nemáš nic.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Od kdy je Recaro synonymum pro pohodlné sedačky?
Když chci pohodlí, tak základem jsou stavitelné tlumiče, v lepším případě vzduch. U aut, které nabízejí vzduch, už jsou zpravidla na výběr i sedačky, co peněženka snese. Třeba BMW má na výběr mezi sport/komfort sedadly. Já osobně mám hodně rád ty, co mám v Touaregu - velmi dobře se v nich sedí, jsou pohodlné, mají boční vedení, stavitelné v mnoha směrech, včetně bočnic, ventilované.
Ale také již zmiňované BMW dělá, od 5er výš, dobré sedačky, když si člověk připlatí.
Když chci pohodlí, tak základem jsou stavitelné tlumiče, v lepším případě vzduch. U aut, které nabízejí vzduch, už jsou zpravidla na výběr i sedačky, co peněženka snese. Třeba BMW má na výběr mezi sport/komfort sedadly. Já osobně mám hodně rád ty, co mám v Touaregu - velmi dobře se v nich sedí, jsou pohodlné, mají boční vedení, stavitelné v mnoha směrech, včetně bočnic, ventilované.
Ale také již zmiňované BMW dělá, od 5er výš, dobré sedačky, když si člověk připlatí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jj, bmw ma dobry sedacky, mel jsem v 1er priplaceny ty sportovni a sice byly hadrovy a meli jen mechanicky nastaveni, ale byly sakra pohodlny.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k