Rodinné auto do 750K
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rodinné auto do 750K
No, to je takové dilema: buď tuhle třídu s TOP výbavou nebo jít výš a slevit z výbavy...
BTW: víc než 130kmh se u nás nesmí! A při této rychlosti to nehučí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
No já jsem si myslel, že koncernové navigace jsou lepší než apky v telefonu, ale je pravda, že jsem si zatím v pohodě vystačil s telefonem.řidičBOB píše:Vestavěná navi jsou dneska vyhozené peníze... Kdejaká apka v telefonu to umí lépe a je vždy aktuální. A často zdarma
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, lepší/horší... Hlavně je potřeba je aktualizovat - bez toho nemá význam si je pořizovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Mpv mě nenapadla, ale proč ne, co se dá v téhle cenové relaci sehnat, moc se v tom neorientuji? Na ten Peugeot se podívám, podle fotek vypadá dobře, jen si o tom autě budu muset něco přečíst.jožko píše:MPV nechceš? Do 750 je celkom slušný vyber a kufre majú tiež dosť veľké.
Druhý tip Pežó 508 v kombiku. Neviem objem kufru,ale auto vcelku OK,sám som ho mal v sedane.
-
- Adept autoškoly
Souhlas.M.Z. píše:Pokud ti jde o odhlučnění, tak asi ten Opel. Ještě to umí Frantíci docela dobře utlumit.
Jinak ty mínusy prý, bych vyvrátil osobním testem, věřit někomu cizímu, se nevyplácí.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Touran/Sharan a vcelku dost francouzských nesmyslů, různé X-Max od Forda... To ti značně rozšiřuje možnosti.
Tam ale, vzhledem ke spotřebě, budeš asi muset sahat po dieselu.
Tam ale, vzhledem ke spotřebě, budeš asi muset sahat po dieselu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Tak tak, jen nevím, jestli je pro mě důležitější výbava nebo prostornější interier a více místa v kufru + dobré odhlučnění.řidičBOB píše:No, to je takové dilema: buď tuhle třídu s TOP výbavou nebo jít výš a slevit z výbavy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, v tom ti už asi neporadíme
To je otázka, co potřebuješ, resp. co víc využiješ. Já třeba 90% jezdím v autě sám, takže já bych klidně volil menší auto s výbavou a motorem.
To je otázka, co potřebuješ, resp. co víc využiješ. Já třeba 90% jezdím v autě sám, takže já bych klidně volil menší auto s výbavou a motorem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Jo tak to já taky, jen nám teď přibyl přírůstek do rodiny a o víkendech chceme jezdit na chatu, ale myslím, že do octávky nebo golfa se bez problémů poskládáme. Já asi úplně nepotřebuji mít managerské auto, ale když budu mít dobrý motor a slušnou výbavu budu z toho mít asi větší užitek.řidičBOB píše:No, v tom ti už asi neporadíme
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S malým v Octe combi nebo v Golfu na pohodu. A než vyroste a lehce se změní priority, tak už stejně budeš zase měnit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time