Doby den 970KA.970ka píše:Hele asi takhle,dělám do ojetin celý život,tak snad poradím.Pokud to není nikde napsané,že je vadný airbag,jedná se tady v tom případku o vadu skrytou,takže celkem úspěšně by jsi to mohl vyreklamovat,nejlépe písemně s pomocí známého právníka,to funguje nejlépe.Jinak co se vady týče,je třeba to napíchnout na diagnostiku a zjistit,kde je chyba,pokud je to chyba elektrická,či v předpínači,či kroužku airbagu,celkem levně se to spraví a solidní bazarista to zaplatí v případě,že airbag chybí,páč to bylo bourané,tak jednoznačně a bez odkladu odstoupit od smlouvy.
Dekuji moc za odpoved. Nekdo, kdo do tohoto vidi, to mi rozhodne pomuze! Neni, ve smlouve nic takoveho neni. Tam je napsano jen, ze za technicky stav vozidla majitel neodpovida. Ale o airbagu apod. tam nic neni. Naopak, v te reklame na to auto (mam tu schranku skovanou), hned na prvnim radku bylo napsano: "2xairbag" ve vybave.
Pri prohlidce jsem mel vzdy nekoho s sebou: tzn. lide mi muzou i dosvedcit, ze na konkretni otazku ohledne airbagu rekl, ze jsou v poradku (pry je nutny jen nejaky reset). Navic je tam ta natrena barva na te kontrolce uvnitr auta - to take objevil muj znamy, tzn. mam na toto svedky.
ja jsem uz mu hrozil, ze pouziji pravika. Ale na email mi dnes neodpovedel. Ted budu asi muset pozadat pravnika o poslani dopisu primo na jeho adresu.
Nevim, zda je muj autobazarista solidni - spis bych rekl, ze je to normalni prekupnik. Auta vozi z Itale, pak je proda.
Zavozu to take do autoservisu a zjistim, o com tam bezi.
Idealne bud zaplati opravu nebo mi da slevu. Jinak se auto jevi zatim v poradku.