Ojetá alfa jako první auto - ano/ne?
Re: Ojetá alfa jako první auto - ano/ne?
Nedávno jsem se přes jednu alfu chtěl dostat a když viděl ve zpětným to ošklivý kačátko co se mu lepí na zadek, tak tomu zatopil pod kotlem a z výfuku se mu mocně bíle zakouřilo . Myslím, že ta kombinace náročný techniky (na údržbu) a typu lidí co si to kupují z druhý ruky z toho nedělá nejlepší volbu jako ojetiny (jsem to napsal docela pěkně politicky korektně ). Přijde mi to takový hondaclub na druhou (nic proti hondám, ale ty lidi s kšiltem a domokunem nebo jak tomu říkají...).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak ono obecně ty fandovský kluby jsou trochu moc fandovský . Ale zrovna miataclub je celkem v pohodě - ono s takovým kadeřnickým autíčkem se člověk ani moc vážně brát nemůže .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ohohooo a co bmwklub
Miataklub je nahodou fakt prekvapivo v pohode a plny dost napomocných ľudí!
Miataklub je nahodou fakt prekvapivo v pohode a plny dost napomocných ľudí!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
snowman: přesně (prostě vliv roztomilýho autíčka - lidi tam jsou normální).
To jsem zvedavej.mmira píše: uz na to tema mam napsany clanek, o vikendu by snad mohl jit ven
Kdysy me znamej rikal,ze je tam nejakej problem s motorem,(jestli se propalujou pisty),nevim,nevzpomenu si.Je to uz x let zpatky.
Alfa Romeo GTA