Malý automat do 100 000Kč
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Malý automat do 100 000Kč
Manuální řazení je jen o zviku; ale samozřejmě se nenechte zvyklat kýmkoliv ve vašem rozhodování zda manuál či automat.
Mimochodem v autoškole jste řídila též automat?
Mimochodem v autoškole jste řídila též automat?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Vážená paní, buďte tak laskavá a soudná a vzdejte se řízení. Je zcela evidentní, že nejste schopna obsluhovat auto samotné, natož se orientovat v provozu, kde musíte k tomu všemu řízení ještě sledovat dopravní značení, ostatní účastníky kolem sebe, předvídat, reagovat na okolí a další spoustu věcí v tu samou chvíli.
Zároveň by se slušilo uvést zde jméno a místo působnosti zkušebního komisaře, který vám získání ŘP umožnil, aby se takový omyl již neopakoval.
To není nic proti Vám, každý holt nemůže dělat vše a Vaše chyba to není. Já také neumím trojité salto s pěti vruty na lyžích, i když bych si to moc přál. Rozdíl je v tom, že pokud to přeci jen budu zkoušet, ublížím velmi pravděpodobně jen sobě. Vy můžete ale při pokusech řídit automobil ublížit i někomu jinému a ta pravděpodobnost je velice vysoká. Správným rozhodnutím ale můžete zachránit spoustu lidských životů, jelikož se důvodně domnívám, že k pochybení komisaře nedošlo jen ve Vašem případě.
Pevně věřím, že dospějete ke správnému rozhodnutí!
Zároveň by se slušilo uvést zde jméno a místo působnosti zkušebního komisaře, který vám získání ŘP umožnil, aby se takový omyl již neopakoval.
To není nic proti Vám, každý holt nemůže dělat vše a Vaše chyba to není. Já také neumím trojité salto s pěti vruty na lyžích, i když bych si to moc přál. Rozdíl je v tom, že pokud to přeci jen budu zkoušet, ublížím velmi pravděpodobně jen sobě. Vy můžete ale při pokusech řídit automobil ublížit i někomu jinému a ta pravděpodobnost je velice vysoká. Správným rozhodnutím ale můžete zachránit spoustu lidských životů, jelikož se důvodně domnívám, že k pochybení komisaře nedošlo jen ve Vašem případě.
Pevně věřím, že dospějete ke správnému rozhodnutí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Honzíku - protože ty jsi udělal papíry a druhý den si dával NS pod 4 minuty
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
O to nejde a nikdo to přece netvrdí, neřešíme tady, za kolik kdo jezdí NS. Ale já když jsem tenkrát vylezl z autoškoly, tak jsem byl schopný řídit. Když ti tady narovinu člověk řekne, že nezvládá řadit a soustředit se při tom na jízdu, tak mi to nepřijde OK.
-
- Pan Řidič
takych je vela a prave automat ich odbremeni od stresu a su schopni sa potom naplno venovat soferovaniu co je na prospech vsetkych ucastnikov premavky. nevidim na tom nic zle.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...alespoň si to přizná. Je mraky takových, co mají pocit, že řídí dobře. Tahle si to přizná a proto chce AT - naprosto logický krok. Vím, o čem mluvím - měl jsem to doma podobně. Žena, když jsme se poznali, měla auto s MT a vůbec s ním nejezdila, protože jí stresovalo právě řazení. Já jí trochu učil s tím žít (v té době mne řazení ještě bavilo), ale brzy jsem pochopil, že v tam je prostě nějaký blok. Ne, že by řídila špatně nebo nebezpečně sobě a okolí, ale prostě...nebylo to ono.
Auto šlo z domu a pořídil se automat. Od té doby má jíž třetí a řídí jak Eliška Junková Stres šel stranou a soustředí se jenom na řízení. Obrovsky jí to pomohlo a sledoval jsem to z první řady.
Auto šlo z domu a pořídil se automat. Od té doby má jíž třetí a řídí jak Eliška Junková Stres šel stranou a soustředí se jenom na řízení. Obrovsky jí to pomohlo a sledoval jsem to z první řady.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Presne tak. Zena ma s manualem najezdeno bez problemu nekolik desitek tisic km, nicmene i tak preferuje AT. Kdyz nekam jede a ma si vzit jedno auto, tak si vzdy vybere AT.
Můj názor je takový, že mít řidičák není právo, ale výsada. Nemám někomu za zlé, že chce automat, sám už bych manuál na denní ježdění nechtěl. Dokud je to jen něco, co zvyšuje komfort, tak klidně a nevidím v tom problém. Ale pokud je to podmínka pro to, abych byl schopný bez ohrožení sebe a ostatních jezdit v běžném provozu, tak už v tom problém vidím. To pak někoho může znervózňovat koukat do zrcátek, držet se ve svém pruhu nebo na pravé straně vozovky, točit volantem, dávat blinkry, používat stěrače apod.
A pak to na silnicích vypadá tak, jak to vypadá. Navíc zrovna ty, Bobe, máš každý den nahraných několik takových případů, kdy sedí za volantem někdo, kdo má celkem pravděpodobně problém s používáním něčeho v autě.
A pak to na silnicích vypadá tak, jak to vypadá. Navíc zrovna ty, Bobe, máš každý den nahraných několik takových případů, kdy sedí za volantem někdo, kdo má celkem pravděpodobně problém s používáním něčeho v autě.
Já znám holku co rovnou řekla že MT nechce a udělala autoškolu komplet v automatu. Má to napsáno v řidičáku a MT řídit nesmí. Myslím si, že v jejím případě to prospělo všem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
janjan: pleteš jabka a hrušky...a koukáš na to trochu "mačo" stylem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time