Jaké stavební auto?
Re: Jaké stavební auto?
Jsem se rozhodl, že než řešit další auto, tak si dám na dačenátora sundávací kouli a pořídím vozík. Bude ze mě vozejčkář
Nechápu proč. Jedině snad v případě, že začneš couvat a zapomeneš že máš vlek, jako já.KDB píše:No jo, ale pořádným vlekem auto dostane taky na prdel....
zatížení motoru, zatížení brzd? Při vybírání ojetin se auta bez koule jednodznačně upředňostňují a je k tomu mnoho důvodů
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To je jasný, ale nebudu za tím tahat plaťáky každý den... Sem tam pro pár pytlů nebo paletu do stavebnin, když na něco zapomenu pro závoz + tahání věcí co nebudou zůstávat na stavbě (elektrocentrála atp).
Odjetí pár stovek kilometrů s několika desítkama až stovkama kilo na vleku bude mít na opotřebení čehokoliv vliv naprosto zanedbatelný.Stepan píše:zatížení motoru, zatížení brzd? Při vybírání ojetin se auta bez koule jednodznačně upředňostňují a je k tomu mnoho důvodů
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Tak to samozřejmě......., ale moje reakce byla na " pořádnej vozejk", co se "řádně využije" - tzn, písku, co se vejde a ty palety tvárnic mi dejte radši dvě, abych nemusel dvakrát........ a vozejk na 400 kilo...
MG - radost až na kost.
Cca do 1 tony za autom sem tam nemoze autu nijako uskodit...
Jedna vec je riadne vozik vyuzit a druha ho pretazovat. A dve palety tvarnic na obycajny vozik je pekne sci-fi.
Jedna vec je riadne vozik vyuzit a druha ho pretazovat. A dve palety tvarnic na obycajny vozik je pekne sci-fi.
Soused měl na stavbu Transita a sloužil mu zároveň i jako stavební bouda.
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace